A vizesedést mi okozza?
Figyelt kérdés
Hátha akkor rájövök mit lehetne tenni ellene. Mindenki szenved tőle a végén? Lehet hogy a mozgás segíthet vagy pont a sok pihenés? Légyszi segítsetek mert nagyon szenvedek!2008. febr. 1. 07:39
1/4 anonim válasza:
Aki hajlamos rá, márpedig a többségünk igen, az szenved. Nekem annyira fáj a kézfejem sz ujjaim, hogy az már elviselhetetlen. Szedek Natrium Sulfuricum 9ch nevű homeopátiás szert az egy kicsit segít, de nem csodaszer. Engem a csökkent hátralévő idő vígasztal. Már csak 13 nap, de szerintem nem húzom addig:) Kitartás!!!
2/4 anonim válasza:
Nekem is 2-3 hét van még és ha pihenek ha nem dagadt a bokám és fájnak az ujjaim. Eddig nem volt ilyen, néhány napja tapasztalom. Szerintem a vége felé már mindenki szenved ettől.
3/4 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb terhes nőt utoléri.Pihenés, lábpolcolás,nem túl szoros zokni,cipő viselése.Meg teljesen sajnos nem fog szűnni, csak általában szülés után.
4/4 anonim válasza:
Nekem a megterhelés és a kánikula okozta annakidején. Még az utca végére sem értem ki és már szorította a gyűrű az ujjam.
A lábam dagadása ellen laza tornát ajánlott a védőnőm. Ez a lábujjak mozgatásából, a lábfej mozgatásából és lábkörzésből állt. No meg ugye a felpockolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!