Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez az utrótól lehetek már...

Ez az utrótól lehetek már kora este álmos vagy inkább a baba "okozza"?

Figyelt kérdés
Utrogestan szedek 3*1-et. Egész nap kutya bajom, de ilyentájt úgy elálmosodom, hogy lassan le is kell feküdni aludni. Mit gondoltok, mitol lehet? Valaki esetleg tapasztalat? Ma vagyok 4+4 napos amúgy és kissé aggódom...
2011. aug. 10. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
A várandósságtól van, ha szerencséd van a második trimeszterre elmúlik, a harmadikra meg visszajön!:)
2011. aug. 10. 20:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Remélem is, hogy végre ez a kisbaba velünk marad :)
2011. aug. 10. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is szedtem utrót, holnap lesz három hetes a kislányom! :)
2011. aug. 10. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Szorítok nektek! :)
2011. aug. 10. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia

én is használtam utrot, de nekem a bevétele után nem sokkal közvetlenül okozott álmosságot.

Szóval szerintem akkor babuci :)

2011. aug. 10. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia előző vagyok

az első babucink sajnos nekünk is elment, szerintem akkor későn jutott elhozzánk már az utro...

Most viszont hamar mentem a dokimhoz és felírta, igaz most a hüvelyit, és most már 17.hetesek vagyunk.

Szorítok

2011. aug. 10. 20:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok! G

Krisztinka gratulálok a picihez, neked pedig kedves másik válaszoló egészséges babát kívánok!!!

Nekem is ment már el tavaly egy babó,szintén korán jutottam hozzá az utróhoz, de most már hétfő óta szedem.

Nekem is fura,ha napközben nem vagyok álmos tőle,akkor este sem kellene. Örülök, ha a baba okozza,mert ezek kívül szinte más nem emlékeztet rá. Kis mensis érzés néha, főleg este. Az gondolom természetes.

Na jó,meg akkorára vagyok puffadva,mint aki minimum 25 hetes!!! Na alvásidő van :D

2011. aug. 10. 20:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Gondolom a baba dolgozik :)

Ime a mai tesztem. 5 hét 1 napos vagyok és a tesztcsíkom sokkal erősebb,mint a control csík :))

[link]

Ez már csak jót jelenthet.

2011. aug. 14. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!