Ez az utrótól lehetek már kora este álmos vagy inkább a baba "okozza"?
Szia
én is használtam utrot, de nekem a bevétele után nem sokkal közvetlenül okozott álmosságot.
Szóval szerintem akkor babuci :)
Szia előző vagyok
az első babucink sajnos nekünk is elment, szerintem akkor későn jutott elhozzánk már az utro...
Most viszont hamar mentem a dokimhoz és felírta, igaz most a hüvelyit, és most már 17.hetesek vagyunk.
Szorítok
Aranyosak vagytok! G
Krisztinka gratulálok a picihez, neked pedig kedves másik válaszoló egészséges babát kívánok!!!
Nekem is ment már el tavaly egy babó,szintén korán jutottam hozzá az utróhoz, de most már hétfő óta szedem.
Nekem is fura,ha napközben nem vagyok álmos tőle,akkor este sem kellene. Örülök, ha a baba okozza,mert ezek kívül szinte más nem emlékeztet rá. Kis mensis érzés néha, főleg este. Az gondolom természetes.
Na jó,meg akkorára vagyok puffadva,mint aki minimum 25 hetes!!! Na alvásidő van :D
Gondolom a baba dolgozik :)
Ime a mai tesztem. 5 hét 1 napos vagyok és a tesztcsíkom sokkal erősebb,mint a control csík :))
Ez már csak jót jelenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!