Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lustaság, vagy természetes...

Lustaság, vagy természetes fáradékonyság?

Figyelt kérdés

29 hetes kismama vagyok,nagyon hamar elfáradok,gyengeség fog el egy bevásárlás,vagy házimunka elvégzése után.Megpihenek egy kicsit kb 20-30percig,aztán ujra energikus vagyok.

Nagyon zavar és idegesít ez engem,mert nem vagyok egy lusta tipus,szeretem elvégezni a dolgom(bár ez mostanság már nem mindíg jön össze)Természetes ez?Van aki hasonlóan viseli a terhességet???

2011. febr. 20. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem lustaság. A terheseknek szabad fáradtnak lenniük a terhesség bármelyik szakaszában. Hallhass a testedre, és akkor feküdj le, amikor azt úgy kívánod. Én a 30. hétben vagyok, és én is igy vagyok vele. Egyik nap sok az energiám, másnap meg semmire nem vagyok jó, legszivesebben egész nap feküdnék. Nekem is van háztartásom, söt 5 éves ikreim, de még ök is meg kell értsék ha anya fáradt, és ebéd után le kell neki egy picit pihenni.
2011. febr. 20. 11:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez megnyugtató!
2011. febr. 20. 11:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Különben,van ennek köze a vérnyomáshoz???Utalhat ez magas vagy akár alacsony vérnyomásra?
2011. febr. 20. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyjából nálam is abban az időben kezdődött ez a fáradékonyság. Idegesített a nagybevásárlás, az 1 órás mászkálás. A házimunka is lassabban megy, mindent csak apránként tudok elvégezni, máskor 1 nap alatt kitakarítottam a házat, most már 3 napig is húzódik az egész, pedig folyamatos a rend, a tisztaság, mégis úgy érzem, mint aki lefutotta a maratont.

Már vizesedik és dagad a lábam, sokáig állni sem tudok, egy nagyobb mosogatás után fáj a derekam. Én sem voltam soha ilyen lusti.

Ne legyen lelkiismeret furdalásod, ez nem az az időszak, amikor világmegváltásba kell kezdeni. :)

34 hetes kismama

2011. febr. 20. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom mennyi köze lehet a vérnyomásnak ezekhez,de nekem teljesen jó az értékem,és mégis fáradékony vagyok. Hetekóta éber kómában szenvedek,mára annyira "elfajultak a dolgok",h felkeltem hajnal 5-kor,pislogtam 7-ig,majd reggeli a családdal,és 8után pár perccel a leülésből elalvás lett.... Naponta kb. 2x elalszok,és én szégyellem magam,de szerencsére párom mindenben támogat,helyettem főz,ha kell elmosogat,de ezt megcsinálom én általában.

Szóval ne aggódj,ez természetes.

Minden jót.

36+3 hkm

2011. febr. 20. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,még annyi,h mosogatni ülve szoktam (nem bírok már állni), porszívózás pihenőkkel megy,pedig nem nagy a lakás,alvás közben a forgolódás annyira fáj,h tegnap már elsírtam magam tehetetlenségemben.

És ezek mind természetes dolgok,szóval nyugi.

:)

2011. febr. 20. 12:51
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönök minden hozzászólást!
2011. febr. 20. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy lustaság, ez ilyenkor természetes!
2011. febr. 20. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!