Zsibbadas, szedules, faradekonysag 35+6 hetesen?
Nagyon zsibbad mindket karom, a tarkom, nyakam, s olyan borzasztoan faradtnak erzem magam... de ez a zsibbadas annyira aggaszt... Alig birom felemelni a karom, a fejem pedig esik le... Normalis ez? Lehet jele annak, hogy nemsoka szulnom kell? Leanykat varok, es mindenki azt mondja, hogy az igert december 15 koruli helyett meglesz a Babam mar november vegen/december elejen... Mintha a pocim is kezdene leereszkedni... s ma egesz nap olyan nyuzott voltam, nyomott... szedultem reggel nagyon, el voltam punnyadva, sapadt voltam, anyum szerint ugy neztem ki mint aki bedrogozott... Lehetseges, hogy nincs mar sok? Vagy mitol lehet?
S most ugy erzem kiugrok a szivem a helyerol, annyira dobog...
A vernyomasom mindig tokeletes, soha nem nagy, ritkan kicsi...
Szia! Én a te helyedben felhívnám az orvosomat, vagy ha nincs akkor a szülészetet, hívnám fel biztos ott is, tudnak mondani valamit. Lehet hogy egy méhszáj vizsgálat nem ártana!
Szeded a vérképzőt és a magne b6-ot? Az is lehet vérszegény vagy!
Magne B6-ot szedek, meg progeszteront(meg 10 napra valom van)...
Nem faj semmi, csak olyan, mintha hasmenesem kezdene lenni, olyan csikorgo szorito gorcsocske, de mire leulok a wc-re elmulik... Ez volt a heten tobbszor is...
Olyan mintha 3 napja nem aludtam volna... baj lehet? A
Baba nagyon mocorog, ugy tunik jol erzi magat... csuklott is nemreg...
szia!
Én 36+5 hetes vagyok ma én is igy érzem magam lehet hogy a fronthatások miatt van ,de azért vigyázz magadra pihizz és ha nem javúl akkor persze konzultálj védönővel vagy orvosal! kitartás bár tudom nem egyszerű
Én 29 hetes vagyok, de dettó így voltam ma. Reggel felkeltem főzni a nagyobbiknak, azt hittem ott alszom el állva a tűzhely mellett, délben előbb elaludtam, mint a gyerek, pedig nem szoktam aludni!
Ma 2 front is volt, szerintem az is hatott rád, de könnyen lehet, hogy közeleg a nagy nap!
Szép szülést Nektek!
Koszonom, hogy irtatok! :)
Este koran lefekudtem aludni, s nemreg keltem fel iszonyu fejfajassal(ami a sok alvastol is lehet, de egy kis tejes kave helyrehozott)
A zsibbadast meg mindig erzem, bar nem olyan intenziven, mint tegnap, s a szedules is elmult :)
En is frontra tippelek, hisz eleg erzekeny vagyok ra. Itt kesz zurzavar az idojaras, hol ragyogoan sut a nap, hol dorog-villamlik, s jegeso esik(Erdelyben)... Lehet emiatt keszultem ki...
Mindenesetre, ma jobban erzem magam, a kozerzetem is jobb :)
Koszonom, hogy irtatok! Jo babavarast tovabbra is, es konnyu szulest kivanok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!