Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Lombikos kismamák és...

S. O. S. Lombikos kismamák és crinone gél okoz gombásodást?

Figyelt kérdés
Fagyasztott embriót ültettek be, megmaradt eddig úgy tünik 6. hetes vagyok. Kaptam crinone gélt. Olyan furcsa ez a gél, minden nap fel kell nyomni egy adagot, de nem jön ki. Csak pár nap múlva, de akkor sok. Nem okoz ez gombásodást, hogy túl sokáig van bennem. Lehet, hogy hülye kérdés, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Meglehetősen sok átlátszó vizes folyásom van. Köszönöm.
2011. febr. 18. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia! Lombikos vagyok, majdnem 6 hetes (ma 5+5) Én is Crinone gélt használok, az átlátszó vizes folyás nálam is jelen van, de azt mondták ez teljesen normális. Ami kijön nekem, az a túró jellegű valami, és az sem baj amíg nem színes (barna, rózsaszín meg társai) a sárgás még ok. Ha gombásodást okozna fel sem írná a meddőségibe senki, úgyhogy ne aggódj.

Voltál már UH? Mekkorák vagytok? Gratulálok egyébként!!

2011. febr. 18. 14:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de inkább nézesd meg magad a dokiddal, hogy a folyás gomba e. Ha gombás lennél viszkednél a folyás sűrű lenne, bűzös és lenne színe azt hiszem sárga. Nézz utána a neten. Én Utrogestant használtam annak idején 1 órát feküdtem vele, de az hamar feloldódott és kifolyt. Én ezt a gélt jó ötletnek tartom. Szerintem a leírtak alapján nem okozott gombásodást.
2011. febr. 18. 14:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Kicsit rózsaszínes,mikor kijön, de nem viszket! Hétfőn megyek az első uh-ra! Ti mekkorák vagytok?
2011. febr. 18. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem okoz.

17+3 h km

2011. febr. 18. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:

2.vagyok én 35+2. Szerintem a rózsaszín. Én az elején véreztem, na nem nagyon csak nekem is az Utro után jött egy kis vérzés nyom. Vérbőbb lett a hüvely nyálkahártyája és ne aggódjak, mondta a doki.

Lehet nálad is ilyesmi lehet.

2011. febr. 18. 14:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként nem tudom meghatározni a színét, hogy rózsaszínes, vagy narancsos. Kedves első, melyik Kaáliba jársz? gratulálok én is!
2011. febr. 18. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem fejeztem be a mondatot, a rózsaszín szerintem nem gond ezt akartam írni.
2011. febr. 18. 14:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy kicsit azért megnyugtattatok. Azért rossz, hogy arra gondolok, hogy megmarad-e a pici. Már volt egy missed ab.-om a 10. héten. Nagyon rossz volt. Nagyon izgulok, ahogy az idő halad. :(
2011. febr. 18. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is nagyon izgultam, de tudod nem tehetünk semmit a természet törvényei ellen. Ilyenkor annyit lehet tenni, hogy légy pozitív, hallgass kellemes zenét, nézz jó filmet, olvass ilyen időben amúgy sem lehet mást csinálni.

Remélem minden rendeben lesz!

2011. febr. 18. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nem a Kaáliba járok.

Én is nagyon izgulok mert nem kiváló híreket kaptunk, de biztosat csak a következő UH-n tudnak mondani. Addig kell kibírnom, de nagyon nehéz. Próbálom elfoglalni magam.

Biztos vagyok benne, hogy a crinone miatt nincs semmi baj, emiatt ne aggódj fölöslegesen. Minden rendben lesz!

Boldog Babavárást neked!

2011. febr. 18. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!