16 hetesen sok a plusz 4 kg?
Nincs.
Ez a nem terhesek között is így van...
Más alkatúak vagyunk.
Amíg az orvos nem mondja, hogy vissza kellene fognod magad, addig egyél, ami jól esik.
És örülj a babádnak!
Attól is függ milyen az alkatod és hány kg vagy összesen.
Ha 45kg-al indultál 4kg elég sok. Viszont ha colos vagy (mint én pl) és 80-ról indultál akkor 4kg még ok.
Hát 170/74-nél azért igyekezz odafigyelni.
Nem bántásból, nehogy félreérts. Nekem amikor +10 kilónál jártam, akkor szóltak, hogy fogjam vissza magam. (Kicsit meg is sértődtem a házidokira, én se ettem sokat.) Végül +12-vel mentem szülni (177 cm és 76 kg voltam). Ennek egy része víz volt, de az utolsó 3-4 kiló nagyon nehezen ment le. Most -5 kilóval kezdem a második terhességet, és a max. 12 kiló van belőve (persze csak szeretném, majd kiderül).
Kérdés pl, hogy milyen gyümölcsöt eszel. Mert pl. a banán az igencsak hízlal. Igyekezz odafigyelni azért, de persze nem most van az ideje a kalória-számolgatásnak :)
Én 21hetes vagyok, és +4kilót szedtem eddig fel.
174/63 indultam...
Remélem 6kilónál több már nem jön rám...
Egyébként én rengeteg gyümölcsöt eszek. Főként az apró, savanyú almáért és a narancsért vagyok oda. Ha nassolni akarok, inkább eszek 1-2 gyümit. (Persze azért süti is fogy elég nagy mennyiségben. :S)
Márciustól úszni fogok járni, meg terhes tornára. Szerintem neked is úsznod kéne, mert azt minden orvos ajánlja a terhesség alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!