Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetesen "csak" 1 kg plusz!...

30 hetesen "csak" 1 kg plusz! Ez nem baj ugye?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem . miért lenne baj.

a baba most kicsit több mint 1 kg. tehát ez azt jelenti hogy nem híztál sőt!

2011. jún. 17. 10:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem baj. Sőt jó, nem?

Ez azt jelenti, hogy fogytál terhesség alatt.

ha kövér vagy, akkor természetes, ha vékony vagy akkor kicsit fura, de inkább jó!

2011. jún. 17. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha a babád jól fejlődik, akkor mindegy mennyit híztál.

Az is számít mennyi tartaléka volt a szervezetednek, volt-e némi felesleged.

Nekem a 30. hétig 2-3 kiló jött fel, az utolsó 10 hétben pedig még 5. Úgyhogy arányában az utolsó hetekben sokkal többet híztam, mint előtte. Még rád is fel fognak kúszni a kilók.

2011. jún. 17. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Háát, szerintem elég fura... Mondjuk az info elég kevés így, de akik azt írták, hogy a baba 1 kiló körüli, azok nem gondoltak a méhlepény, a megnövekedett vérmennyiség súlyára...?! Egy terhesség nem úgy néz ki, hogy kinő egy kétkilós gyerek, és akkor plusz két kiló... ÁÁÁÁÁÁ!

Szerintem orvossal kéne beszélned, ez nekem így nem tűnik egészségesnek. Persze ha nagyon nagy súllyal kezdted, akkor elképzelhető, csak mondjuk terhesség alatt akkor sem jó fogyni... :(

2011. jún. 17. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha eleve túlsúlyos voltál,akkor nem baj. Ha sovány voltál,akkor nem a legjobb.
2011. jún. 17. 10:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát nem vékonyan kezdtem a terhességet,(73kg-ról)!

Az orvos azt mondta,hogy minden rendben van a babával!!

Terhességi diabéteszem van,gondolom ezért van hogy még nem nagyon híztam!

2011. jún. 17. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor az orvos a mérvadó... nem mi. :)

Szóval jó egészséget nektek! És boldog babázást!!!

2011. jún. 17. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:

hát szerintem is vagy fogytál a terhességed elején és akkor azért van rajtad plusz (ez majd a szülés után fog kiderülni, mert ráállsz a mérlegre és kevesebb lesz a súlyod, mint az induló)Ebben az esetben félrevezető az 1 kiló plusz.

Vagy az van, hogy nagyon kicsike a babád, de egyébként rendben van. Mondjuk ma már furcsa a 2000-2500 grammos újszülött, de nem ritka.

2011. jún. 17. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:

MInt irtad nem vekonyan kezdted a terhesseget. Igy semmi gond.

Ha eleve megvan rajtad az a zsirmennyiseg, ami masra terhesseg alatt fel szokott jonni (2-3 kg), akkor annak mar nem kell meg erre is feljonnie. Illetve ha esetleg baba elott jo etvagyad volt, vagy nem taplalkoztal kiegyensulyozottan, most meg esetleg volt emelygos korszakod, vagy jobban odafigyelsz az etkezesekre, akkor teljesen normalis, hogy a netto sulyod valamivel csokken es e helyett feljon a terhesseggel jaro sulynovekedes, azaz szinte maradsz a kiindulo pontnal.

Ha sovany lennel, akkor ez a semmi hizas nem lenne tul jo dolog, mert az azt jelentene, hogy a maradek meglevo tartalekod is epul le, az izomszovetek is. De ha van valamennyi plusz es a szervezeted hasznositani tudja a plusz kilokat a terhesseg alatt, akkor nem is kell hizni.

2011. jún. 17. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!