nekem is a barna szín jut róla eszembe és így egy kismackó...
nekem nem tetszett, de annyi ismerős kisgyerek kapta mostanában ezt a nevet, hogy megszerettem.
amúgy valóban a rangsorban nem túl gyakori, mégis nagyon-nagyon sok kisgyereket hívnak így. érdekes...
2011. febr. 16. 14:02
12/19 anonim válasza:
Az én tüneményes másfél éves tejfölszőke kék szemű kisfiam jut eszembe.Szerintem nagyon szép név Mi Barnusnak és Barninak hívjuk.Ha nektek tetszik adjátok nyugodtan.
A Barna nekem sem tetszik nem is hívjuk így.
Jó egészséget és boldog babavárást kíván: egy Barnus anyuka
2011. febr. 16. 14:37
13/19 anonim válasza:
Ismerősömék kisfia is Barnabás, nagyon aranyos kissrác. Csak a szülei kicsit buták voltak, mert a vezetéknév Nagy, így néha marad a Nagy Barna megnevezés...nem lesz könnyű a gyereknek, de amúgy szerintem szép név a Barnabás.
2011. febr. 16. 14:41
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A mi nevünkhöz nagyon illik. Ha nagy vagy Vastag lenne a vezetéknevünk, nem adnám persze. Férjem miatt tettem fel a kérdést, mert szerinte mindenkinek egyvalami jut róla eszébe, de itt még azt senki nem írta, érdekes..
2011. febr. 16. 16:06
15/19 anonim válasza:
Én nem adtam azt a kisfiamnak, pedig a férjem és a család nagyon akarta,mert a férjemnek ez a neve. Nekem nem tetszett és mifelénk nemigazán divat már.
2011. febr. 16. 16:37
16/19 anonim válasza:
Én már válaszoltam, hogy a páromnak mi jut róla eszébe: "nyomok egy barnát" (azaz kakilok)
a te párodnak mi jut eszébe?, már kíváncsi lettem.
2011. febr. 16. 16:39
17/19 A kérdező kommentje:
Barabás, a lator. De szerintem se jut ez senkinek eszébe rajta kívül.
2011. febr. 16. 16:40
18/19 anonim válasza:
Unokaöcsém mesekönyve jut eszembe.
Barnabás meséi
Amúgy szerintem így, hogy Barnabás, meg Barnuska aranyos, a többi becézése nem jó.
2011. febr. 16. 17:12
19/19 anonim válasza:
Nekem a kisfiam. :) 4 hónapos és tündéri pofa! Kacagós jókedvű baba!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!