Ha álló munkát végzek (pincér), mit tegyek, hogy ne dagadjon fel a lábam, ne legyen visszeres, stb? 21 hetes terhes.
Figyelt kérdés
Eddig még szerencsére nem dagadt a lábam, meg nem is visszeres. 4 kg-ot híztam, most 67 vagyok, a BMI érték szerint még normál súlyom van. (174cm)
Szeretnék még lehetőleg 8-10 hetet dolgozni, ha tudok.
Persze, ha nem árt a babának, meg nekem.
2011. febr. 15. 18:16
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen amikor tudsz, ülj le, otthon meg polcold fel a lábad. Bár a vizesedés nem fog elkerülni a terhességed végén, de ha kíméled magad, és sokat pihenteted a lábad, akkor nem lesz gond. :)
2/3 anonim válasza:
én 26 hetes kórtól éreztem azt hogy nem bírok sokáig álldogálni. pl.. konyhában a mosogatásnál, a bal vádlim szó szerint húzódik és marhára fáj!
ha még akarsz dolgozni dolgozhatsz, de ha van rá módod akkor inkább úgy pihenj hogy ne lógasd a lábad, és lehetőleg nehezet se nagyon cipelj.
bár nekem még nem tagad a lábam de álldogálni tényleg nem tudok sokáig.viszont sétálni azt szeretek, mert friss levegő jut a tüdőmbe és így a picinek is oxigénben dús vér jut.
azért óvatos legyél!
3/3 anonim válasza:
ha nincs nagy meleg kevesebb az esélye is a vizesedésnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!