Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kis közvélemény kutatás!?

Egy kis közvélemény kutatás!?

Figyelt kérdés

Az egyik oldalon láttam egy olyan kalkulátort, hogy be kellett irni, hogy melyik hónapban fogant a babád, hogy hány éves vagy és akkor kiadta, hogy fiú lesz-e vagy lány.

Szeretném, ha ezt megcsinálnátok minél többen és leirnátok nekem, hogy bejött-e vagy sem. Persze az adatokkal együtt :)

Aki nem akarja nem csinálja meg. Ezt a beszólogatni vágyó kommentelőknek szántam.

[link]

Ezen az oldalon van.

Köszi.

2011. febr. 15. 17:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
44%

nekem lányt írt, de fiú lett

Úgy néz ki vagy-vagy működik, hiszen nyilván októberre írt lányt, születtek októberben lányok, tehát nekik bejött, egyébként nem.

De logikusan furcsa is lenne, ha egy hónapban csak adott nemű emberkék születnének, úgyhogy ez úgy ahogy van b@romság. Szerintem még olyan nap sem nagyon van, hogy csak fiúk vagy csak lányok születnek.

2011. febr. 18. 17:32
 82/83 anonim ***** válasza:
lányt jósoltak, ikerfiúk jöttek
2011. febr. 18. 17:49
 83/83 anonim ***** válasza:
BEJÖTT!Egy 19 éves nagy,és egy 3 éves kisfiam van...megnéztem a kínai szerint,és mindkettőre KISFIÚT írt!Szóval nekem bejött...és ami még fontos!Idén tervezünk még egy babát,szeretnénk kislányt,és azt adta ki,hogy ha júniusban kell próbálkozni(akkora terveztük mi is!)
2011. febr. 18. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!