Egy kis közvélemény kutatás!?
Figyelt kérdés
Az egyik oldalon láttam egy olyan kalkulátort, hogy be kellett irni, hogy melyik hónapban fogant a babád, hogy hány éves vagy és akkor kiadta, hogy fiú lesz-e vagy lány.
Szeretném, ha ezt megcsinálnátok minél többen és leirnátok nekem, hogy bejött-e vagy sem. Persze az adatokkal együtt :)
Aki nem akarja nem csinálja meg. Ezt a beszólogatni vágyó kommentelőknek szántam.
Ezen az oldalon van.
Köszi.
2011. febr. 15. 17:04
71/83 anonim válasza:
Szia!
Nekem kisfiút jósolt, de kislányom van! :)
72/83 kisnita válasza:
Én terhesség alatt csináltam még meg, fiút írt és az lett.
73/83 anonim válasza:
Én is a terhesség alatt csináltam meg:kislányt jósolt-kisfiam lett.Most megint babát várok,most is kislányt jósolt de még nem tudjuk mi lesz!
74/83 anonim válasza:
14:35-s vagyok.24 éves voltam és májusban fogant a kisfiam.Most 27 vagyok és decemberben fogant.
75/83 anonim válasza:
Nekem nem nyert: júliusi baba, kislányt írt, kisfiam van :=)
76/83 anonim válasza:
Nekem vagy augusztus vége vagy szeptember eleje, de mindkétszer lány és valóban lányunk van. :)
77/83 anonim válasza:
31, december, lány, most 17,5 hónapos. Kalkulátor szerint fiú lett volna. Háát, vki már írta, hogy a kislánya felér 3 fiúval. Az enyém is! :-)
78/83 anonim válasza:
26 éves voltam,májusban fogant kislányt jósolt és kislány is lett
79/83 anonim válasza:
június-akkor 25-fiút írt--bejött
80/83 anonim válasza:
szia 23 évesen áprilisi fogantatással fiút írt de kislányom van! Most 27 évesen júniusi fogantatással lányt ír, de a doki szerint 99% hogy kisfiam lesz: 10 nap múlva meglátjuk:):):):):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!