Egy kis közvélemény kutatás!?
Az egyik oldalon láttam egy olyan kalkulátort, hogy be kellett irni, hogy melyik hónapban fogant a babád, hogy hány éves vagy és akkor kiadta, hogy fiú lesz-e vagy lány.
Szeretném, ha ezt megcsinálnátok minél többen és leirnátok nekem, hogy bejött-e vagy sem. Persze az adatokkal együtt :)
Aki nem akarja nem csinálja meg. Ezt a beszólogatni vágyó kommentelőknek szántam.
Ezen az oldalon van.
Köszi.
26 év,szeptemberben fogant a babám! a nemét hétfőn megírom
Az első voltam
én is megcsináltam, bár nálunk az a baj, hogy nagyon szégyenlős a pici pocilakó :)
július 21-én jött meg utoljára és július 30-án volt a szülinapom.. (sajnos nem emlékszem tisztán hogy 30-án vagy 31-én voltunk együtt a párommal) de augusztus 4-én fogant a pici.. nekem kisfiú jött ki, és a dokim úgy látta hogy kislány(bár azt mondta ne vegyem 100%-ra mert úgy helyezkedik minden vizsgálatkor hogy nem lehet látni a lábaközét.) egyébként 30. hétben járunk
Más kismamival beszéltem, akikkel a neten vagy a védőnőnél találkoztam és akiknek kisfiúk van, mind azt mondják hogy megmutatta magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!