Egy kis közvélemény kutatás!?
Az egyik oldalon láttam egy olyan kalkulátort, hogy be kellett irni, hogy melyik hónapban fogant a babád, hogy hány éves vagy és akkor kiadta, hogy fiú lesz-e vagy lány.
Szeretném, ha ezt megcsinálnátok minél többen és leirnátok nekem, hogy bejött-e vagy sem. Persze az adatokkal együtt :)
Aki nem akarja nem csinálja meg. Ezt a beszólogatni vágyó kommentelőknek szántam.
Ezen az oldalon van.
Köszi.
Szia!
Most várom a 3. babánkat.Megcsináltam a kalkulátort...
első: 18 éves voltam,márciusban fogant,kislányt jósolt KISLÁNYOM született.
második:20 éves voltam,novemberben fogant,kisfiút jósolt,KISFIAM született.
harmadik :25 éves vagyok,szeptemberben fogant,kisfiút jósolt,KISFIUNK fog születni.Ez már 100% 3x láttuk a férfiasságát! :))
Szia!
Első gyermekem 2009. januárjában fogant, ekkor 28 éves voltam. A kalkulátor fiút jósolt, de KISLÁNYOM van!!!
(Már a 18. heti uh.-tól folyamatosan lányt is mondtak minden uh.-n!)
Most várjuk a második babát. Ő 2010. novemberében fogant, most 30 éves vagyok. A kalkulátor újra fiút jósol...
nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen nemű lesz a bébi! Még nem tudjuk!
(Megnéztem a személyes Jónás naptáramat is mindkét esetben lányt jósolt! Ez az első gyerkőcnél bejött.)
...majd ha megtudjuk, akkor megírom a kistesó nemét :-)
(Bízom benne, hogy nem kell a születéséig várnunk és legkésőbb a 24. héten 4D uh-n meg tudjuk kukkolni!)
Előző vagyok...
Elírtam! Nem 2009 hanem 2008 szeptemberében fogant a kisfiam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!