Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes a Miskolci megyei...

Érdemes a Miskolci megyei kórházba menni 4d-re?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy a vasgyáriba nem is adnak 4d-s képet, és nem is végig nézik 4d-vel.

A megyeiben pedig nem jót csinálnak.Igaz ez??

2009. febr. 12. 07:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Én is a megyeibe akartam menni de elötte felhivtuk.Ha jol tudom 10 ezer volt a vizsgálat.Nekem kellett volna vinni a dvd lemezt.És mondták hogy olyan 4d felvételt csinálnak ami nem video hanem csak 4d-s képek.Ezért nem oda mentünk.Mi a Semmelweis-ben voltunk.12 ezer volt a vizsgálat.Kb. fél óra volt.Vinni kellett a kiskönyvet.Elöször 3d-vel részletesen megnézték a babát.Aztán 4d-vel néztük hatalmas vetitö vásznon a babánkat.Nagy élmény volt.Bár a férfiaknak kell hozzá fantázia!:-)

A felvétel közben még vagy 2* átváltott 3d-re hogy megtudjuk hogy mi lesz mivel takargatta magát.22 hetesen voltunk és ott tudtuk meg hogy kislányunk lesz!

A dvd-t ök adták és van rajta kb. 22-25 perc felvétel.

Ha érdekel akkor irj itt vagy privátba és akkor elökeresem a számot ahol idöpontot kell kérni és megirom melyik épületben van.

Minden jot!

2009. febr. 12. 09:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja!

Itt a weboldal ahol megtudod nézni.Viszont egy olyan szám van ott megadva amit ha felhivsz akkor adnak egy másik számot.Ezt én tudom csak hogy ne telefonálj feleslegesen.Csak irj ha kell!

[link]

2009. febr. 12. 09:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia

Mi is itt voltunk már kétszer és nagyon meg voltunk elégedve! Ha a honlapjukon beregisztrálod, hogy menni szeretnél, akkor fel is hívnak és egyeztetnek veled időpontot!

2009. febr. 12. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!