Érdemes a Miskolci megyei kórházba menni 4d-re?
Azt hallottam, hogy a vasgyáriba nem is adnak 4d-s képet, és nem is végig nézik 4d-vel.
A megyeiben pedig nem jót csinálnak.Igaz ez??
Szia,
Én is a megyeibe akartam menni de elötte felhivtuk.Ha jol tudom 10 ezer volt a vizsgálat.Nekem kellett volna vinni a dvd lemezt.És mondták hogy olyan 4d felvételt csinálnak ami nem video hanem csak 4d-s képek.Ezért nem oda mentünk.Mi a Semmelweis-ben voltunk.12 ezer volt a vizsgálat.Kb. fél óra volt.Vinni kellett a kiskönyvet.Elöször 3d-vel részletesen megnézték a babát.Aztán 4d-vel néztük hatalmas vetitö vásznon a babánkat.Nagy élmény volt.Bár a férfiaknak kell hozzá fantázia!:-)
A felvétel közben még vagy 2* átváltott 3d-re hogy megtudjuk hogy mi lesz mivel takargatta magát.22 hetesen voltunk és ott tudtuk meg hogy kislányunk lesz!
A dvd-t ök adták és van rajta kb. 22-25 perc felvétel.
Ha érdekel akkor irj itt vagy privátba és akkor elökeresem a számot ahol idöpontot kell kérni és megirom melyik épületben van.
Minden jot!
Ja!
Itt a weboldal ahol megtudod nézni.Viszont egy olyan szám van ott megadva amit ha felhivsz akkor adnak egy másik számot.Ezt én tudom csak hogy ne telefonálj feleslegesen.Csak irj ha kell!
Szia
Mi is itt voltunk már kétszer és nagyon meg voltunk elégedve! Ha a honlapjukon beregisztrálod, hogy menni szeretnél, akkor fel is hívnak és egyeztetnek veled időpontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!