Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolci Semmelweis kórházba...

Miskolci Semmelweis kórházba mennyi időt kell bent lenni?

Figyelt kérdés
úgyértem szülés után hány napot.És itt a baba 24órába velünk van?Vagy hogy van?És ha jönnek a látogatók,olyankor hol lesz a baba?Lehet szólni a csecsemősöknek,"betolni",nem haragszanak?Még a szülőszobáról kérdeznék annyit,hogy hallottam már több is van szerencsére(azthiszem7),és külön van mindegyiknek wc-je/zuhanyzója?Remélem lesz olyan aki tud válaszolni hogy vannak ezek ott.:) Köszönöm.(34h)
2010. júl. 4. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia!Ha nem császároznak,akkor 3 teljes napot és a 4-en jöhetsz haza!A császárt nem tudom!:)Igen,a baba végig velünk van csak reggel viszik el megfürdetni meg ilyenek!Ha jönnek a látogatók,akkor veled lesz a baba,mert be lehet menni a kórtermekhez és meglehet mutatni a babát!:)A csecsemősök nem nagyon szeretik ha beadod a babát!:(A szülőszoba az szuper!Van benne labda,bordásfal és kád is!Külön zuhanyzó meg wc nincs!Mikor mész szülni,akkor a felvételnél van egy zuhanyzó és ott kell lezuhanyozni!Persze ha van még rá idő!:):)Nekem kellett pisilni vajúdás közben és ágytálat kaptam!:(Remélem tudtam segíteni,de ha van még kérdésed,akkor nyugodtan kérdezz!:)2 hete szültem!:):)
2010. júl. 5. 09:11
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy csütörtöki napon szültem, hétfőn jöttünk haza.

A baba első éjszaka még nincs veled, de utána már ott van. Reggel (azt hiszem 6 körül ) viszik el fürdetni, stb... és fél 10 - 10 óra körül ismét a tiéd egész nap.

Ha látogatód van, akkor is veled van a baba, de a szobába tilos bemenniük! Látogatók a folyosón, te pedig gyerekkel a karodban az ajtóban. Ennyit engedtek.

Egyébként én a csecsemősökről nem sok jót tudok írni...

2 volt, aki normális és segít. Amúgy nagy ívben le..arnak.

Nekem 1. baba, azt sem tudtam, mit és hogy, nem érdekelte őket. Reméljük, Te szerencsésebb leszel!

A szülőszobán viszont teljesen jó volt, csak pozitív dolgokat tudok mondani. A szülésznők tündérek!

A zuhanyzó nem a szülőszobához tartozik (itthon még én is azt hittem), hanem odébb van, de teljesen jó!

Nagyjából ennyi. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!

Addig is minden jót. Ha nincs kérdés, akkor könnyű szülést és jó babázást kívánok!

2010. júl. 5. 09:18
 3/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Látom, közben már megelőzött valaki. Én fölkelhettem pisilni többször is, úgyhogy szerintem ez változó.

2010. júl. 5. 09:21
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)Ezt nemnagyon értem hogy ha jönnek a látogatók,akkor is ott a baba velem,de bejönni nemjöhetnek be,akkor hogy beszélek velük?:S Egyedül csaknem hagyhatom a babát azért...pláne ha sír vagy bármi..Az nem valami jó hogy a szülőszobába nincs wc,mert ha kell,akkor mindig kikell menni?Mert én ágytálba tuti nemfogok tudni...És mikor beöntést adnak,akkor a kinti wc-re kell menni?És ha pont vannak bent?Ez elég rossz így..:S
2010. júl. 5. 11:56
 5/13 A kérdező kommentje:
még azt elfelejtettem megkérdezni,hogy hányan vannak egy szobába?miután megszültem,hány ágyas kórtermek vannak?Lehet választani,vagy ők döntik el milyenbe raknak?
2010. júl. 5. 12:22
 6/13 anonim ***** válasza:
09:11-es vagyok!Nekem nem volt beöntésem,mert kérdezték,hogy volt e aznap székletem és ha volt,akkor nincs beöntés!Engem nem engedett ki a dokim pisilni így muszáj voltam ágytálba,mert nagyon kellet!Igaz már a vége felé jártam!:)Lehet azért nem engedett!:)Az én dokim külön intézett nekem 2 ágyas szobát így mi ketten voltunk!:)A többi szoba nem tudom,hogy hány ágyas,de sokan vannak benne!:)A baba meg addig a helyén fekszik még te beszélgetsz az ajtóba a látogatókkal!:)
2010. júl. 5. 14:46
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)Én "szeretnék"beöntést,nem szeretnék oda csinálni:S,jólenne ha én is 2ágyasba kerülnék,nem szeretnék olyanba ahol sokan vannak..:(Hátha az én dokim is segítőkész lesz ebben.Neked ki volt a dokid ha megkérdezhetem?Az jó ha az ajtóig jöhetnek a látogatók,mert így hallom ha sírna a baba,és betudok menni hozzá.Azt hittem hogy a folyosón lehet őket fogadni,mert mondom onnan tuti nem hallanám meg...
2010. júl. 5. 18:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem Koleszár Andi volt az orvosom!Neked ki?
2010. júl. 6. 08:39
 9/13 A kérdező kommentje:
Nekem Fenesi István
2010. júl. 6. 20:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia!Fenesi tuti doki!:)Barátnőm is hozzá jár!:)Ha megkéred bizti intéz neked 2 ágyas szobát!:):)
2010. júl. 6. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!