Miskolci Semmelweis kórházba mennyi időt kell bent lenni?
Szia!
Én egy csütörtöki napon szültem, hétfőn jöttünk haza.
A baba első éjszaka még nincs veled, de utána már ott van. Reggel (azt hiszem 6 körül ) viszik el fürdetni, stb... és fél 10 - 10 óra körül ismét a tiéd egész nap.
Ha látogatód van, akkor is veled van a baba, de a szobába tilos bemenniük! Látogatók a folyosón, te pedig gyerekkel a karodban az ajtóban. Ennyit engedtek.
Egyébként én a csecsemősökről nem sok jót tudok írni...
2 volt, aki normális és segít. Amúgy nagy ívben le..arnak.
Nekem 1. baba, azt sem tudtam, mit és hogy, nem érdekelte őket. Reméljük, Te szerencsésebb leszel!
A szülőszobán viszont teljesen jó volt, csak pozitív dolgokat tudok mondani. A szülésznők tündérek!
A zuhanyzó nem a szülőszobához tartozik (itthon még én is azt hittem), hanem odébb van, de teljesen jó!
Nagyjából ennyi. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!
Addig is minden jót. Ha nincs kérdés, akkor könnyű szülést és jó babázást kívánok!
Előző vagyok.
Látom, közben már megelőzött valaki. Én fölkelhettem pisilni többször is, úgyhogy szerintem ez változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!