Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki nemrég szült a miskolci Semmelweis kórházban? Informálnátok?

Figyelt kérdés
Minden infó érdekel: van egy ágyas szoba? Azt külön kérni kell? A babónak kell ruhát vinni? Mikre van szükség? Gátvédelmet lehet kérni? És minden de minden apró dolog érdekelne. Nagyon szépen köszönöm előre is minden kedves anyukának, hogy segített!!!!
2011. júl. 19. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én novemberben szültem ott, szerintem azóta nemsokminden változott.

Egyágyas szoba én úgy tudom nincs, de ezt érdeklődd meg, mert nem vagyok benne biztos.

Babaruhát nem kell vinned, adnak.

Pelust vigyél, mert azt keveset adnak. Cumisüveget nem lehet bevinni, mellszívót igen.

Gátvédelmet, epidurált és gázt is kérhetszt

2011. júl. 19. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, még írni akartam, hogy magadnak elég ha a szokásos szülés utáni kórházi csomagot viszed. Ha kérsz adnak hálóinget is mindennap tisztát.

Ha valamire még kíváncsi vagy, kérdezz bátran! :-)

2011. júl. 19. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Mikorra vagy kiírva?

Engem az érdekelne, mert még mindig nem tiszta, hogy a baba velem lehet-e vagy elviszik. Egyik helyen azt írták, ha kérem csak akkor viszik el a csecsemősök, másik helyen valaki azt mondta, hogy állandóan a csecsemő osztályon vannak és szoptatni kell járni. Mi az igaz?

2011. júl. 20. 06:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még lenne kérdésem, ha nem gond: azt értem, hogy nincs 1 ágyas szoba, de a szülőszoba 1 ágyas? Délután 15-18-ig van látogatás? Tehát apuka is csak akkor jöhet? Hozzá ki lehet vinni a csecsemőt vagy csak ablakon keresztül láthatja? Köszönöm előre is. Kedve utolsó: én aug.30-ra vagyok kiírva. Én úgy tudom, hogy választhatsz, hogy veled legyen vagy csak szopizni vigyék be. Gondolom ha nincs veled akkor is megnézheted a csecsemőosztályon.
2011. júl. 20. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első két válaszoló vagyok.

A szülőszobák egyágyasok, 8 vagy 9 van.

Nagyon hangulatosak, jól felszereltek. Az egyikben van kád, bordásfal és láttam fittball labdát, ez könnyíti a vajúdást.

Én egyiket sem használtam, mert csak 1,5 órás volt a szülésem.

A gyerekágyon a baba veled van. Ha kéred elviszik éjszakára. Az első éjszaka első szóra, de utánna már erősködni kell, ha azt akarod, hogy vigyék el. Reggel 6 körül elviszik őket fürdetni és orvosi vizsgálatra, kb. 10 körül hozzák vissza. Itt időd pihenni, zuhanyozni, stb.

A látogatás asszem 11-12-ig, és 16-18-ig van. Ezt szigorúan betartatják. A szobákban látogatóknak belépni tilos! A szoba ajtaján van egy kis ablak, csak azon keresztül nézhetik meg a babát, sajna még apának is csak így szabad.

Ja elfelejtettem, ha apàs szülès lesz, a szülés után a szülőszobában hagynak titeket 2 órára, hogy barátkozzatok a picivel. Ez nagyon jó dolog. Császárnál sajna nem tudom, van e ilyen.

2011. júl. 20. 10:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Most mondta a védőnőm, hogy jövőhét kedden kórházlátogatás van a Semmelweis szülészeti osztályán. 13-kor van a gyülekező. Én mindenképp elmegyek, mert nagyon hasznos, elmagyaráznak mindent, megmutatnak mindent!
2011. júl. 21. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
De jó, hogy írtad, lehet, hogy én is elmegyek! Én augusztusban fogok ott szülni, ha lesz rá energiám miután hazajövök, leírom ide milyen volt!
2011. júl. 21. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!