Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolci Semmelweis kórházba...

Miskolci Semmelweis kórházba mennyi időt kell bent lenni?

Figyelt kérdés
úgyértem szülés után hány napot.És itt a baba 24órába velünk van?Vagy hogy van?És ha jönnek a látogatók,olyankor hol lesz a baba?Lehet szólni a csecsemősöknek,"betolni",nem haragszanak?Még a szülőszobáról kérdeznék annyit,hogy hallottam már több is van szerencsére(azthiszem7),és külön van mindegyiknek wc-je/zuhanyzója?Remélem lesz olyan aki tud válaszolni hogy vannak ezek ott.:) Köszönöm.(34h)
2010. júl. 4. 14:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szia!Végre valaki aki "ismeri":)Régebben tettem fel kérdést róla,de senki nem ismerte...Jajj de jó lenne ha intézne:)Majd valahogy szóbahozom akkor:)Bár ma voltam a védőnőmnél(körzeti),és ő azt mondta hogy 1-2-3ágyasak vannak,szóval a 3 a legtöbb,na de majd elválik...
2010. júl. 6. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 2. vagyok.

A védőnőd nem jól tudja, mert 4 ágyas is van.

Én 1 ágyasban voltam, de nem éreztem jól magam egyedül.

Annyiból volt csak jó, hogy egyedül használtam a wc-t és a zuhanyzót.

Fenesit nem ismerem, de ő is vizsgált, mikor a szülőszobán voltam. Aranyos, normális volt.

2010. júl. 6. 22:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Szia!Akkor tényleg nemjól tudja:)Sejtettem,ha már 2en is azt mondják hogy nem 3 a legtöbb...1ágyasba én sem szeretnék menni,de csk azért,mert első baba lesz,és jobb azért ha van ott valaki még "velem",és hátha olyan,akinek már van babája,és tud segíteni.Ezért szeretnék 2esbe,de hát a védőnőm azt mondta(mert kérdeztem tegnap tőle lehet-e "választani"hány ágyasba kerüljek),hogy oda szerinte ahol lesz hely...De akkor megpróbálom finoman Fenesit megkérdezni majd,hátha....ha meg nem,hát nem:)
2010. júl. 7. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!