Milyen borotvával borotváljam, ott lent, hogy ne vágjam magam meg? Ajáljatok valamit, ki milyet használ?
fogd be a férjed/párod.
vagy ha nem olyan érzékeny a bőröd, akkor kozmetikus-gyanta. az a legszebb, legegészségesebb, legtartósabb megoldás.
en eddig gyantaztattam, kozepidotol nem nagyon merem, mert isszonyatosan bevérzik, meg meg van duzzadva ott lennt, meg erzekeny, vettem Venus Breeze borotvat, annal eleg csak bevizezni a bőrt, lábon egesz jól boldogulok vele, szóval jó kis találmány, de az intim helyekre bizony segítséget kérek, mert sikerult eloszor ugyesen megvagnom magam.. :(
Én sem tudtam rendesen borotválni, próbáltam mindenhogy ide tükör, oda tükör, de nem sikerült. Bepipultam, és elmentem, vettem egy intim borotvát 10.000,- forintért. Sajnáltam rá a pénzt, de aztán mérlegeltem és rájöttem, hogy megéri. Pláne, hogy utána is szuperul tudod használni.
Tehát ha nem sajnálsz rá egy kicsit több pénzt, akkor én nagyon ajánlom neked.
5 hós kisfiú anyukája
Szia!
Én is elektromos borotvát használok. Egyáltalán nem látom,hogy mit csinálok, csak érzésre, és még sosem vágtam meg magam. Szerintem nagyon praktikus. Nekem az epilátoromhoz lehet a borotvát csatlakoztatni. Csak ajánlani tudom.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!