Borotváljam le teljesen?
Szia!
Én értem a parádat, most kérdeztem a dokimat, és pont ezt mondta, hogy igen, majd a szülésre le kell szedni, főképp a gát tájékán, de ajánlott fennt is.
Amúgy Én a Bajcsyban szülök(Bp.), és ott le is szedik teljesen, pont a fertőzésveszély miatt.
Szóval Én elkezdtem már le-le szedegetni...
31 heteske
Utolsó vagyok, bocsi, felületesen olvastam el a kérdésedet!
A terhesség alatt szerintem sem kell leszedni, de valóban jobban tisztán tudod tartani magadat.
Inkább arra figyelj, hogy nem ülj rá, csak otton a wc-re, lehet kapni ilyen fertőtlenítő zselét(DM,Rossmann, stb.), amit szárazon is rátehetsz a kezedre, és már bacimentes is. Én ezt használom minden után, amiről úgy gondolom, hogy bacis volt(buszon a kapaszkodó, liftgomb, stb.)
Meg wc előtt is kezet mosok, mert ugyi mikor megtörlöd magad, azzal is bejuthat vmi...
ja, és a ha együtt vagyunk a párommal, most csak gumival, az is véd!
Huh, bocsi, hosszú lett!
3 nógyógyászt kérdeztem meg eddig életemben erről (meg én is tanultam szülészet-nőgyógyászatból) és egyértelműen a bozót a higiénikusabb. A szőr funkciója az, hogy ne tapadjon össze a bőröd, ami fertőzésekre hajlamosít, így terhesen nem ajánlott a csupaszítás.
Én egyébként intm gyantáztatom magam általában, de terhesen nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!