Kicsit kellemetlen ez nekem, de elvégre anonim az oldal. Megvágtam magam borotvával, lehet belőle baj? Fertőtlenítsem?
Teljesen új borotva volt, most bontottam ki a csomagból. Mentem zuhanyozni, és mivel már nagyon zavart az intim szőrzet, bepróbálkoztam a borotválkozással. Ami már-már nagyon kellemetlen, esetlenül megy. Lassan töltöm a 36. hetet és már a 32. héttől mindenórásnak néztek, tehát elég nagy a pocim, így nehezen férek hozzá a dolgokhoz.
Gát környékén megvágtam magam és vérzek. Fertőtlenítsek vagy azzal csak többet ártok?
Nagyon megvágtad magad,vagy éppen csak?
Nálam a kipattogott részt szoktam a borotvával felsérteni,minden borotválásnál,az igaz,nem is vérzik nagyon,és az hamar eláll,hagyni szoktam békén.
Oké, de akkor most még is mitévő legyek?
Betadine?
Vagy elmúlik magától?
34 hetesen néztek utoljára méhszájat, zárt voltam, de puhult, ezt mondta a doki. Félek ha azóta nyílt felszállhat valami fertőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!