Fiút, vagy kislányt szeretnél? Miért?
Kedves Kérdező!
Csak kíváncsi voltam, mert sejtettem, hogy "egy cipőben "járunk:) Nem, nem vagy ezzel egyedül, nekem is furcsa volt, és megdöbbentő a hír, h a kislányomnak fütyije van, és szerintem rengetegen vagyunk úgy, h az egyik nemet preferáljuk (max csak nem vallják be) ! Mivel első baba, én könnyebben vagyok, mert szeretnénk még, de lehet, hogy úgy hozzászokok, hogy fiús anyuka leszek, hogy másodiknak is azt szeretnék, ki tudja! Szóval, ne kenődj el, és főleg ne legyen lelkiismeret furdalásod, neked aztán szupi, van lány is, fiú is!
Nagy volt a családi nyomás, hogy kislány legyen.
Bátyámnak két fia van, így szüleim már alig várták, hogy legyen egy kislány unokájuk is. Páromnál pedig 3 fiú testvér van, ott még nem volt unoka, de anyósom mondta, hogy a három fiú után csakis kislány unokát tud elképzelni magának. :)
Nos, társadalmi nyomásra, így végül valahogy én is kislányra vágytam. S bejött, végül kislányom született.
Most mindenki el van ragadtatva tőle. :)
Na, nem mintha kisfiúnak nem örültem volna, de azt hiszem ebben az esetben így akarta a sors. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!