Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiút, vagy kislányt szeretnél?...

Fiút, vagy kislányt szeretnél? Miért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 14:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, még most is furcsa, alig tudom elhinni, hogy kisfiam lesz, nem az a vagány, fiús csajszi vagyok, hanem épp az ellenkezője, az a 100%ban nőcis... (külsőleg is és belsőleg is,lánytesóm van, stb)

Hogy is mondjam, maga a gondolat áll(t) távol tőlem... mikor a doki megmondta, h ez bizony 90% kisfiú, hát szóhoz sem jutottam:) csak néztem, mint egy hülye! Kellett kb 1 hét, míg az agyam átállítottam a kisfiúra. Mostmár elmúltak az izgalmak, tudom, hogy kisfiú, nagyon örülök neki, nézegetem a pasis cuccokat, és ismerkedek a villanymozdonyokkal:)

2011. febr. 14. 15:17
 12/24 anonim ***** válasza:

14 58 vagyok megint,

te is hasonló cipőben jársz?/jártál?

2011. febr. 14. 15:19
 13/24 anonim ***** válasza:
én babaproject kellős közepén vagyok :) hol fiút, hol lányt szeretnék jobban...de mindig oda lyukadok ki, hogy csak egészséges legyen. olvastam valahol, talán itt az oldalon, hogy egy pár nem szerette volna megmondani a rokonoknak, hogy lányuk vagy fiuk születik majd, mert hogy ha lány, azt mondják: "nem baj, a következő fiú lesz", ha pedig fiú:"pedig a lányokat milyen szépen lehet öltöztetni" :) mindegyik más, és ezért szép
2011. febr. 14. 15:19
 14/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, Te mit szeretnél? babát vársz és nem tudjátok még? Vagy tudjátok már és meglepődtél? :)
2011. febr. 14. 15:21
 15/24 anonim ***** válasza:
Van már egy kisfiam és kislányt szerenénk most 15 hetes terhes vagyok.De ha fiú lesz akkor sem fogom bánni mert a lényeg az hogy ne legyen semmi baja!
2011. febr. 14. 15:24
 16/24 A kérdező kommentje:

Kedves 15.17!

Nálam elég érdekes a helyzet. 2 fiam, és 2 lányom van, ebben a sorrendben. A 4. gyerek 10 évvel a legkisebb tesója után született. Most újra babát várok, és valahogy nagyon ráálltam, hogy lány lesz. De nem csak én, hanem a férjem, és a család is. Na erre 1 hete kiderült, hogy fiú. Annyira megdöbbentem, hogy amikor mondta az orvos, hogy ott van a zacskója, csak az jutott eszembe, honnan lenne neki olyan? Most attól tartok, egyedül és vagyok ilyen nem normális, hogy nehezen szokom hozzá a gondolathoz. Persze most már én is feldolgoztam nagyrészt a helyzetet, és ebben sokat segített, hogy nevet találtam neki. Kíváncsi voltam, más hogyan csinálja.

2011. febr. 14. 15:25
 17/24 anonim ***** válasza:

Mielőtt terhes lettem, mindig azt mondtam, hogy fiam lesz és kész. Nem azért mert konkrétan azt szerettem volna, csak volt egy ilyen érzésem. Aztán terhes lettem, és mondtam a páromnak, hogy lány lesz. S tényleg. Amikor a doki mondta, hogy lány van a pocakban, onnantól kezdve el sem tudtam volna képzelni, hogy fiam szülessen.

Nekem igazából nem volt nehéz feldolgozni, valahogy automatikusan idomultam a dologhoz. :)

De ha lenne 2 fiam, vagy 2 lányom, utána biztos, hogy vágynék az ellenkező nemre, és ha nem az lenne, biztos, hogy időbe telne, míg elfogadnám. Mindamellett, hogy tuti örülnék azért neki.

2011. febr. 14. 15:55
 18/24 anonim ***** válasza:
kislányt szerettünk volna,mert van 2 fiúnk és 1 lányunk,de kisfiút hoz a gólya,de így is nagyon boldogok vagyunk!az a lényeg hogy egészséges legyen!a férfiuralommal meg majd megbírkózunk valahogy.:D
2011. febr. 14. 16:04
 19/24 anonim ***** válasza:

Elsőre kislányt szerettem volna, mert sokkal jobban illik hozzám, és mindenki fiút akart és fiúk is születtek a közelemben. El nem tudtam volna fiút képzelni. Kislány lett :)

Most is kislányt szeretnék, mert nagyon bevált. Sőt, biztos sokan elítélnek, de most még sokkal jobban szeretném, mint először.

2011. febr. 14. 17:17
 20/24 anonim ***** válasza:

Világ életemben kislányt szerettem volna. Nem tudom, valahogy nem tudtam elképzelni, hogy nekem fiam legyen. Annyira szeretem a lányos dolgokat. Cuki ruhák, aranyos frizurák, hogy a fiú nálam szóba sem jöhetett.

Aztán tesómnak az első gyereke kisfiú lett. Hát mit mondjak, imádtam, imádom, mostmár 3-an vannak, és az egyikük kislány. Valahogy a fiúkkal jobban kijövök, mint a kislánnyal, de egyformán odavagyok értük.

Mikor terhes lettem, a párom jelezte, hogy ő kifejezetten szeretné, ha kislány lenne, mert annyira oda van tesóm kislányáért, hogy neki is pnt olyan kell, mint ő. :D

Persze én is inkább a kislány felé hajlok.

35 hetes terhes vagyok a kislányommal, és már alig várom, hogy megszülessen. :)

Szerencsére mindenki kislányt vár a családban, mert tele vagyunk kispasikkal.

2011. febr. 14. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!