Fiút, vagy kislányt szeretnél? Miért?
Őszintén szólva, még most is furcsa, alig tudom elhinni, hogy kisfiam lesz, nem az a vagány, fiús csajszi vagyok, hanem épp az ellenkezője, az a 100%ban nőcis... (külsőleg is és belsőleg is,lánytesóm van, stb)
Hogy is mondjam, maga a gondolat áll(t) távol tőlem... mikor a doki megmondta, h ez bizony 90% kisfiú, hát szóhoz sem jutottam:) csak néztem, mint egy hülye! Kellett kb 1 hét, míg az agyam átállítottam a kisfiúra. Mostmár elmúltak az izgalmak, tudom, hogy kisfiú, nagyon örülök neki, nézegetem a pasis cuccokat, és ismerkedek a villanymozdonyokkal:)
14 58 vagyok megint,
te is hasonló cipőben jársz?/jártál?
Kedves 15.17!
Nálam elég érdekes a helyzet. 2 fiam, és 2 lányom van, ebben a sorrendben. A 4. gyerek 10 évvel a legkisebb tesója után született. Most újra babát várok, és valahogy nagyon ráálltam, hogy lány lesz. De nem csak én, hanem a férjem, és a család is. Na erre 1 hete kiderült, hogy fiú. Annyira megdöbbentem, hogy amikor mondta az orvos, hogy ott van a zacskója, csak az jutott eszembe, honnan lenne neki olyan? Most attól tartok, egyedül és vagyok ilyen nem normális, hogy nehezen szokom hozzá a gondolathoz. Persze most már én is feldolgoztam nagyrészt a helyzetet, és ebben sokat segített, hogy nevet találtam neki. Kíváncsi voltam, más hogyan csinálja.
Mielőtt terhes lettem, mindig azt mondtam, hogy fiam lesz és kész. Nem azért mert konkrétan azt szerettem volna, csak volt egy ilyen érzésem. Aztán terhes lettem, és mondtam a páromnak, hogy lány lesz. S tényleg. Amikor a doki mondta, hogy lány van a pocakban, onnantól kezdve el sem tudtam volna képzelni, hogy fiam szülessen.
Nekem igazából nem volt nehéz feldolgozni, valahogy automatikusan idomultam a dologhoz. :)
De ha lenne 2 fiam, vagy 2 lányom, utána biztos, hogy vágynék az ellenkező nemre, és ha nem az lenne, biztos, hogy időbe telne, míg elfogadnám. Mindamellett, hogy tuti örülnék azért neki.
Elsőre kislányt szerettem volna, mert sokkal jobban illik hozzám, és mindenki fiút akart és fiúk is születtek a közelemben. El nem tudtam volna fiút képzelni. Kislány lett :)
Most is kislányt szeretnék, mert nagyon bevált. Sőt, biztos sokan elítélnek, de most még sokkal jobban szeretném, mint először.
Világ életemben kislányt szerettem volna. Nem tudom, valahogy nem tudtam elképzelni, hogy nekem fiam legyen. Annyira szeretem a lányos dolgokat. Cuki ruhák, aranyos frizurák, hogy a fiú nálam szóba sem jöhetett.
Aztán tesómnak az első gyereke kisfiú lett. Hát mit mondjak, imádtam, imádom, mostmár 3-an vannak, és az egyikük kislány. Valahogy a fiúkkal jobban kijövök, mint a kislánnyal, de egyformán odavagyok értük.
Mikor terhes lettem, a párom jelezte, hogy ő kifejezetten szeretné, ha kislány lenne, mert annyira oda van tesóm kislányáért, hogy neki is pnt olyan kell, mint ő. :D
Persze én is inkább a kislány felé hajlok.
35 hetes terhes vagyok a kislányommal, és már alig várom, hogy megszülessen. :)
Szerencsére mindenki kislányt vár a családban, mert tele vagyunk kispasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!