Azt hiszem felfáztam.16h vagyok, csíp, viszket amikor pisilek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Keddenként szokott nálunk rendelni a nődoki, de most kedden nem lesz sajnos, csak a védőnők fogják felvenni a szokásos adatokat (testsúly, vizeletminta leadás, vérnyomás...). Hiába fogom mondani nekik, nem hiszem h vmit is tudnának vele mit kezdeni. Mit csináljak? Menjek addig el egy másik nődokihoz, hogy megvizsgáljon?
fehér folyásom van, nem sárgás. Csak annyi a gond, hogy csíp és viszket. Lehet ebből baja a babának? aggódom, hogy mit csináljak.
2011. febr. 14. 11:57
1/7 anonim válasza:
Menj el a védőnőhöz, mond el neki mi a baj, úgyis megnézi a pisit,aztán menj el a háziorvosodhoz, ő is tudja mit adhat ilyenkor!
2/7 anonim válasza:
nőgyógyásznak mondd, el fog küldeni vizeletvizsgálatra. abbóé kiderül, hogy van-e valamilyen hugyúti fertőzésed és ha igen, akkor milyen mértékű. súlyosabb esetben a babára is átterjedhetnek a bacik, ezért kell megnézni
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor az is elég, ha holnap elmondom a védőnőnek, ő meg majd intézi nekem, hogy hova menjek?
A bab miatt aggódok, nehogy baja legyen.
2011. febr. 14. 12:09
4/7 anonim válasza:
Ha holnap mész a védőnőhöz, ő úgyis néz vizeletet, és mindenképp említsd meg, ha úgy találja, továbbküld egy dokihoz. Addig meg igyál rengeteg folyadékot, az is segít kicsit, és vigyázz magadra!!
5/7 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy főzz kamillateát, ne legyen forró és öntsd bele lavórba, ülj bele!Csak egyre vigyázz, hogy ne legyen forró és ne is hűljön ki!Holnapig talán megoldás, de aztán sipirc a védőnő!
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2011. febr. 14. 12:20
7/7 anonim válasza:
Tőzegáfonya kapszula vagy szirup-patikában segítenek!Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!