Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudjam, hogy felfáztam-...

Honnan tudjam, hogy felfáztam-e? Alapból sokat pisilek.

Figyelt kérdés

Mióta terhes vagyok, sokszor kell pisilnem, de tegnap este ültem a WC-n és egyfolytában csurgott. Mikor visszafeküdtem, nem telt el 3 perc, megint kellett. Nem volt véres, de ilyen még nem volt, hogy ennyire sűrűn. Lehet hogy felfáztam?

15 hetes mismama

2009. jan. 16. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem. Ha nem csíp, nem fáj, nincs sárgás folyás, akkor nem hiszem, hogy felfáztál. Én láttam már olyan kismamát, aki 3-5 percenként ment pisilni, a nagyobbik gyermekének voltam a bébiszittere, miközben ő várta a kisebbiket. És neki is a 3. hónap után lett ez ilyen gyakori.
2009. jan. 16. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltál már felfázva?

Én sajnos sokszor, sőt tavaly vesemedence gyulladásom is volt ebből kifolyólag. Azért kérdezem mert sztem egyértelmű jelei vannak a felfázásnak. Az jelen esetben egyáltalán nem jelent semmit,h. sokat jársz a wc-re, hiszen ez tulajdonképpen egy normális terhességi tünet. De egyébként sem ennyi a felfázás hanem csíp, szúr a húgyhólyagod mindenképp. Azt sztem nem lehet nem észrevenni ha felfáztál. Én mostanában éjszaka is min. 6-8 alkalommal felkelek pisilni.

Üdv

36 hetes kismama

2009. jan. 16. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van. Állandóan mennem kell pisilni, és csak úgy mint neked, elég nehéz elaludnom emiatt. Nekem is tart már egy ideje. Gondoltam is, ha már most nyomja a hólyagom, mi lesz később. A héten voltam vizeletvizsgálaton és a doki mondta, hogy van baci a vizeletemben. Viszont nem kóros. Ennyi szinte minden kismamánál jelen van. Szóval nem muszáj kezelni. Akkor lenne gáz, ha csípő, fájó pisiléssel járna. Úgy hogy nem igazán tudom eldönteni, hogy bacik, vagy csak a baba rendezkedik odabent.

20 hetes kismami

2009. jan. 16. 13:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Voltam már felfázva, még a terhesség előtt sokszor, de nekem mindig csak annyi tünetem volt, hogy sokat pisiltem. Sose csípett, meg ilyenek.
2009. jan. 16. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
akkor cak úgy tudod meg, ha megnézeted a pisidet a védőnőddel vagy a háziorvossal!
2009. jan. 16. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!