Melső fali placenta császár után baj?
sziasztok!
12hetes vagyok, a mai uh-n azt mondták, a placenta a mellső falon van alakulóban. ha ott alakul, nem gond? ott a hegem, a fiamat 14hónapja szültem császárral. volt valaki ilyen helyzetben? mire vigyázzak? dokihoz 2hét mulva kell mennem, menjek előbb? a szonográfus csaj nem mondott semmit..
köszi!
Szia! Nekem is ott van, szintén császár után, igaz én régebben (3 éve) szültem. Nekem nem szóltak semmit, a dokim is csak úgy mellesleg állapította meg. Ha jól hallottam, a vágás mentén nem sima a méh fala, s ezért is tapad meg ezen a helyen a baba (pete)jobban. Mivel a placenta a mellsö falon van, jobban illetve hamarabb is látszik a terhesség.
Szerintem, ne aggódj! Várd meg a legközelebbi vizsgálatot és kérdezz rá!
Egy 34 hetes kismama
szia!
nem volt semmi gond,sem a terhesség alatt,sem szülésnél. én is aggódtam,de minden uh-nál elmondta a doki h nem gond. császárral szültem a lányomat is,programozottal,minden rendben zajlott. 1 hátrány volt, a 4duh-n a lepény félig takarta a pofiját :)))))))))
ne izgulj,minden rendben lesz,én drukkolok és jó egészséget kívánok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!