Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam védőnői tanácsadáson...

Ma voltam védőnői tanácsadáson, ahol elégé le lettem tolva.26. hetet betöltöttem és eddig híztam 5kg-t. Ez tényleg ennyire rengeteg lenne, hogy úgy meg kelljen szidnia a védőnőnek, mint ahogy tette?

Figyelt kérdés
Alapból volt súlyfeleslegem. 170 cm vagyok és 78 kg-mal kezdtem a terhességet. Ma a mért súlyom 83 kg volt. Én eddig úgy gondoltam, hogy ez nem sok, mert szinte csak a baba+ a velejárók. Tévednék és ez már "rengetegnek" számítana? Minden eredményem jó, sőt a dokim teljesen meg van velünk elégedve. A baba is egy- másfél héttel nagyobb a koránál. Teljesen elszomorított ez a boszorkány!!!!!
2009. febr. 11. 13:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne foglalkozz vele, kicsit szeretik túlreagálni a dolgokat. Én 22 hét alatt híztam 4 kg-t, ok hogy az utolsó 4 hétben nem híztam semmit, de szerintem ez így teljesen jó, viszont a védőnőm leoltott, hogy miért csak ennyit híztam... Mondtam neki ennél többet már nem tudok enni, szóval ha hízom hízom, ha nem nem. Ez van:)

Boldog Baba várást!

2009. febr. 11. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!