Ma voltam védőnői tanácsadáson, ahol elégé le lettem tolva.26. hetet betöltöttem és eddig híztam 5kg-t. Ez tényleg ennyire rengeteg lenne, hogy úgy meg kelljen szidnia a védőnőnek, mint ahogy tette?
5 kg?? Hát az semmi! Én ilyenkor már kb.9-nél jártam. Én 168 cm vagyok és 63-al kezdtem.
Most 17kg van rajtam és 38 hetes vagyok. Különben engem is piszkálnak érte csak nekem a dokim. Szerinte 10 kg-t szabad hízni összesen. :-/ Lesz@rom.
Egészségesek vagyunk babával én meg majd megküzdök a kilókkal valahogy. Ez legyen az én problémám. Nyilván nem örülök neki igazából kifejezetten zavar, hogy ennyit híztam de ez tényleg legyen már az én bajom, nem?
Nagyon köszönöm a válaszokat, olyan jól esett amiket írtatok! Máris jobb kedvem van! :)
Köszönöm még egyszer
Szép pocakos hónapokat kívánok mindenkinek és jó egészséget
24 hetes vagyok és 5kg-ot híztam. Reggel voltam a védőnőnél, aki még meg is dicsért, hogy milyen ügyes vagyok amiért ilyen keveset híztam.
Szerintem ne foglalkozz a védőnőddel, némelyik olyan mintha pénzért vette volna a képesítését.
Boldog babavárást!
Szia,
Akkor nekem bevarná a szám a védőnőd...
21hetes vagyok, és alkatilag nagyon is hajlamos a vizesedésre, most, hogy beléptünk a második trimeszterbe egyre több víz van bennem, sósat nem eszek, sőt lassan enni sem sok kedvem van... És így is +7kg plusz van, aminek jó fele a víz... (Gyógymasszírozás után a lábamból 2kg víz jött ki 30perccel később, lemértem) a többi a picikém és tartozékai.
Amúgy minden leletem teljesen -:) és ezen kívül teljesen jól vagyunk.
Ha a védőnénim a súlyommal fog nyaffogni, én szimplán lecsapom:) eddig nem tette, és nem is fogja, csak ha panaszkodni kezdek, hogy nem csak a lábam vizesedik...
Kitartást, boldog babavárást
Kedves utolsó előtti hozzászóló. Igazából rosszul esett, ahogy beszélt ma velem a védőnő. Eddig nagyon jó fej volt és ezért érintett ilyen rosszul. Első babám, úgyhogy nem tudom, hogy mennyit lehet hízni és hogy mikor mennyinél kellene tartani. Amiket eddig olvastam ezzel és bármivel kapcsolatban a terhesség témakörében elég sokféle és nem mindenben egyeznek. Ezért gondoltam eddig, hogy hallgatok a védőnőre.
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed. Igazad van felnőtt ember vagyok, nem beszélhet velem senki így!! Jól esik, hogy ilyen sok idegen ember leírja a véleményét! :)
Jaj,szegenykem ne szomorkodj.26 hetesen az az 5 kg az nagyon megfelelo.Ne foglalkozz azzal a banyaval,tenyleg az szamit amit a doki mond.Fel a fejjel.
20 hetes kismami
Én is 26 hetes vagyok és 83 kiló. Én 74 kilóval kezdtem, de nekem még nem mondta senki, hogy sok lenne, sőt. A lényeg az, hogy az eedményeid jók, a többi meg le van ejtve!
Boldog babavárást !
26 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!