Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jött ki hozzátok először...

Mikor jött ki hozzátok először a védőnő és mit nézett a lakásban?

Figyelt kérdés

Gondolom a rendet, tisztaságot megfelelő-e a körülmény a kicsinek... vagy mást is?

14 hkm

2011. febr. 11. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám 16 hetesen jött ki először, leült a nappaliban, beszélgettünk. A gyerekszobába be sem ment, nem kérdezte meg, hogy mit vettünk addig a babának, és különösebben a lakás sem érdekelte.
2011. febr. 11. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem is tudom már. Talán 3 hét körül voltam. Mivel már kész volt minden a babának, kiságy is össze volt rakva, "megnézte" hogy miket vettünk, adott pár tanácsot, megmondta, hogy milyen támogatásokat kérhetek (anyasági, szülési) és ennyi. Kérdezhettem, és elment haza.Aznap amikor hazajöttünk a kórházból, kijött megnézte a babát, kérdezte, hogy van-e valami probléma. Nekem normális a védőnőm, nem zavar sok vizet, nem hadovált nekem össze sok hülyeséget, sőt egyáltalán nem. 1 hónapig hetente megnézett minket, aztán már mi jártunk havonta.
2011. febr. 11. 22:04
 13/14 anonim ***** válasza:
22.04-es vagyok. Bocsi 30 hetes lehettem, nem 3 .
2011. febr. 11. 22:20
 14/14 anonim ***** válasza:

35. héten vagyok, 36-tól kórházba megyek. Nálunk eddig nem volt kint, csak én voltam nála. Nagyon jó fej, azt mondta, ha megjöttem a kórházból a picivel, majd hívjam fel és kijön, megnézi hogy vagyunk, ha kell valami, vagy kérdésem van, akkor segít, egyébként nem fogja túlzásba vinni a zaklatásunkat. Azt mondta, ismeri a házat, ahol lakunk, nem nézünk ki mi sem szakadtan, egy tapasztalt védőnő le tudja vonni a következtetést a szülők kinézetéből is. Ezen kicsit meglepődtem, de nem erőszakoskodom, nekem nem hiányzik, hogy hetente itt bandázzon nálunk.

Amúgy eddig sem volt vele bajom, mindig normálisan el tudtam vele beszélgetni.

2011. febr. 11. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!