Hozzátok hányszor jön/jött a védőnő látogatóba a terhesség alatt?
Hozzám most jön másodszor, itt volt 15 hetesen is, meg a 24. héten is jönni akar, és akkor még valamikor a 30. hét után is...
Nem értem, mire jó ez!? Azóta nem változott semmi, babaholmink még nincs, mert amit venni kell, azt majd márciusban fogjuk, amit meg kapunk, az meg még nincs nálunk...
Elsőre egyszer, aztán egyszer sem.
Kérdezd meg, mit szeretne megnézni, hiszen nem változott semmi...
Köszi a válaszokat!
Nem tudom, minek ennyit találkozni, mert először úgy gondoltam, de jó lesz, beírja a cukorterhelés és 2. labor eredményeit, tehát akkor nekem nem kell mennem legközelebb. Dehát kell, hiszen visszahívott márc. 1-re, és ma voltam...
Kicsit sok nekem ez a 2 hetenkénti találka. :)
Ma is előttem egy 3 gyerekes anyuka volt bent, lázasan... Rákérdeztem a védőnőnél, hogy lázas-beteg anyuka volt előttem? Mert kihallatszott, hogy a betegségéről beszélnek, de a védőnő csak hamisan mosolygott, és nem válaszolt...
Lehet, hogy engem érint ez most ennyire érzékenyen, de beteltem agyilag a védőnői "szolgálattal"... :)
Nálam 2 szer volt 5 percre, meg a múlt héten "volt", csak én NST-n voltam! Azt nem tudom miért nem hív fel mielőtt jönni akar?
39+5 hetes kismama
Én azért kíváncsi lennék miért kell erőltetni ezt a látogatósdit... hülyét kapok tőlük.
A régi védőnő ideadta 12 hetesen a kiskönyvem, aztán 1x felhívtam, hogy szerinte mi fontos 1 babának. Akkor eljött hozzánk megbeszéltük és legközelebb akkor jött, mikor megszületett a csajom. Igaz, minden terhesgondozásnál találkoztunk, egyébként vele nagyon jól összebarátkoztam és sokat tanultam tőle.
Új helyre költözés miatt van egy banya most, de rájött, hogy nem pálya nálam ez a találkozósdi. Havi 1x felhív megkérdezi mi a pálya és én ennek örülök a legjobban. Egyébként felmérte előtte a terepet, hogy milyen helyen nevelkedik ez a kölyök.
Amúgy szép szakma, de hálátlan is. Nekem mindig az jön le, hogy turkálnak az életedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!