Hozzátok hányszor jön/jött a védőnő látogatóba a terhesség alatt?
Hozzám most jön másodszor, itt volt 15 hetesen is, meg a 24. héten is jönni akar, és akkor még valamikor a 30. hét után is...
Nem értem, mire jó ez!? Azóta nem változott semmi, babaholmink még nincs, mert amit venni kell, azt majd márciusban fogjuk, amit meg kapunk, az meg még nincs nálunk...
Hát, Lányok, vannak itt az én védőnőmnél durvább esetek is, ahogy elnézem...
Én is fontoskodást látok az egészben, mert amikor a babcuccokra kérdezek, vagy a gyógyszertári csomagra, ami anyagilag nem mindegy, és jó betervezni..., akkor meg hirtelen azt a választ kapom, hogy még korai, majd lesz róla lista... :) Na, ki érti ezt.
Az én védőnőm is rettentő tapasztalt, 5 hónapja végzett a fősulin, hajadon, és 3 évvel fiatalabb nálam, én 25 vagyok. De ez még nem is lenne gond, ha a látogatásaiban találnék némi értelmet. :D
Kitartást Mindenkinek! ;)
Terhesség alatt egyszer sem volt a háznál, csak mikor megszületett a lányom. Addig én jártam hozzá. Volt fogadóórája, minden hónapban amikor a doki is ott volt, de én dolgoztam és így még azt is megcsinálta nekem, hogy ne kelljen szabit kérnem, hogy mindig 4kor fogadott a rendelőben. Így viszont 3 hetente találkoztunk, szerintem mert dolgoztam és kíváncsibb volt mi van velem hogy bírom, és mindig nézett vizeletet, vérnyomást, megmért mindent, szívhangot nézett mikor már lehetett, és beszélgettünk is ha volt kérdésem. Nekem így jó tapasztalatom van.
Barátnőméknél viszont (máshol lakik) volt a védőnő terhesség alatt is. Ő sem találta szimpinek.
Szia!
Én 26 hetes vagyok, nálam még egyszer sem volt, mikor rákérdeztem, hogy jön-e(nem mintha hiányozna) azt mondta majd vmikor... Hallottam olyat, hogy majd a terhesség végén jön egyszer aztán majd a baba születése után jön... Amúgy meg 4 hetente kell hozzá járnom, mielőtt dokihoz megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!