Ahol Ti laktok, ott a terhesség alatt is kiszokott járni hozzátok a védőnő?
Figyelt kérdés
Mert ahol én lakom (kis község, Pest megye), ott a terhesség alatt nem jön ki a házhoz a védőnő, csak ha már megszületik a baba, és otthon vagyunk vele.2008. dec. 11. 11:16
1/14 anonim válasza:
Nálunk is csak akkor jön ki ha már meglesz a baba (szintén Pest megyéből írok, egy kisvárosból), de az első babánknál még Budán laktunk, ott is csak a szülés után jött ki.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Mert hallottam már mástól, hogy a terhesség vége felé, hetente is kijárt házhoz a védőnő vhol.
2008. dec. 11. 11:19
3/14 anonim válasza:
Nekem ígérte, hogy majd meglátogat itthon terhesség alatt, de hála istennek nem zaklatott eddig vele. Gondolom, már nem is fog. Szerintem teljesen szükségtelen.
4/14 anonim válasza:
Szia,nálunk(Heves megye,nagyközség)a szülésig kétszer jön ki a védőnő.Egyszer félidő környékén, egyszer pedig szülés elött nem sokkal.
Szülés után a 6. hétig hetente, utanna fél évig havonta.
5/14 anonim válasza:
Békéscsabán többször kijön házhoz még a terhesség alatt, én kb.16 hetes leszek amikor először jön, nem tudom miért kell kijönniük, de állítólag kötelező nekik!
6/14 anonim válasza:
Komáromban a terhesség alatt nem jön ki, szülés után egyszer kijön (mikor hazajövünk a kórházból), de aztán többet nem.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, tényleg nagyon változó, hogy hol mi a "rendszer". :-))
2008. dec. 11. 11:27
8/14 anonim válasza:
Debrecenben kb 5x volt terhesség alatt, az utolsó hetekben gyakrabban.
9/14 anonim válasza:
Szia!
Én fejér megyéböl irok és pont ma volt nálam a védönö!
De én örülök neki hogy igy foglalkozik velem meg bármi baj is van egyböl segit de mondjuk ez a dolga!
17 hetes kismama
10/14 anonim válasza:
á, dehogy!
és a szomszed anyuka mondta, hogy utana se fog.
en még csak itt hallottam rendes védőnőről, latni meg nem lattam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!