Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ahol Ti laktok, ott a terhessé...

Ahol Ti laktok, ott a terhesség alatt is kiszokott járni hozzátok a védőnő?

Figyelt kérdés
Mert ahol én lakom (kis község, Pest megye), ott a terhesség alatt nem jön ki a házhoz a védőnő, csak ha már megszületik a baba, és otthon vagyunk vele.
2008. dec. 11. 11:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én dunaújvárosi vagyok, 7 hetes kismama. A héten voltam elöször védőnőnél. Nagyon rendes, aranyos, és ki fog járni. Elöször már a jövőhéten jön. Megadta a mobil számát is, ha bármi baj van, vagy csak kérdésem van nyugodtan hívjam. Jó érzés!
2008. dec. 11. 16:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi nektek csajok! :))
2008. dec. 11. 16:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Én Miskolcon élek.Nálunk is kijár a védőnő.Most vagyok 11 hetes már egyszer volt kint, de jön januárban is.
2008. dec. 12. 07:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Én megkérdeztem a védőnőmet, aki azt mondta, hogy elvileg a terhesség alatt 4-szer ki kellene mennie megnézni téged otthon. De ő ezt nálunk nem szokta(somogy megye), csak a terhesség végén 1-szer szokott kijönni, hogy elbeszélgessen veled, hogy mi lesz, ha a baba megjön, adott felvilágosító papírokat, babakelengyelistát, mit vigyek a kórházba...., megnézi a gyerek szobát, ha pl. huzatban van a babaágy, akkor szól, hogy ott nem jó, olyan környezet-tanulmány féle is, mert jelentést kell tennie, hogy megfelelő környezetbe jön-e a pici! Mert azon kivül, hogy a a kis lelkünket ápolja, a legfontosabb feladata, hogy a baba jó környezetbe szülessen, ha ez nincs meg akkor meg kell tennie mindent azért, hogy a babának jó legyen, akár elvegye a szülöktől! Bár ez szerintem manapság elég ritkán fordul elő, és tényleg csak nyomós indokkal teszik! Pl. iszik az anya, koszban vannak, nincs fütés....., de elöször ilyenkor is csak segíteni próbál, és ha nem látja hogy változna a dolog akkor teszi meg a megfelelő intézkedéseket!

34 hetes kismama

2008. dec. 13. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!