Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire hisztek a jóslásban?

Mennyire hisztek a jóslásban?

Figyelt kérdés
4+5 hetes terhes vagyok. Jósoltattam olyan emberrel, aki mindig szokott jósolni, és általában bejön amit mond, ritka esetben téved. Azt mondta, hogy nem lát babaszületést, és rossz előérzete van a terhességemmel kapcsolatban. Kicsit beijedtem, de beszélek folyamatosan a babával, hogy minden rendben lesz!!!! Már 2 babát elvesztettem, Őt nem szeretném!!!!!!!!
2011. febr. 10. 07:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

nem hiszek a joslasban.

Igy mar nehez,de probalj meg bizni hogy tevedett a jos.

2011. febr. 10. 07:43
 2/15 A kérdező kommentje:

Remélem is hogy tévedett, ezért is beszélek folyamatosan a babával. Ráadásul a szülinapom után 1 nappal vagyok kiírva!! :) Tehát csodálatos szülinapi ajándék lesz! :)

Remélem tényleg minden rendben lesz, de így is állok hozzá!

2011. febr. 10. 07:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Persze allj hozza pozitivan.az elozo ketto miert ment el?
2011. febr. 10. 07:50
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem tudják megmondani. Azt mondták, hogy előfordul az ilyesmi a korai terhességnél. Most kímélnem kell magam, éd ha úgy érzem irassam ki magam táppénzre.

Ez a 3. terhességem, és három a magyar igazság, így bízom benne, hogy minden rendben lesz!!!

2011. febr. 10. 07:55
 5/15 anonim ***** válasza:

De nagy kár volt elmenned ehhez az emberhez.

Én egyébként nem hiszek benne, csak ha az ember ilyet hall, akkor még akkor is ezen rágódik, ha nem hisz benne.

(Éppen most olvastam a Kismamában egy cikket, az anyukának volt sok vetélése, elment pszichológushoz, aki lelkileg rendbe tette, pozitívan állt a dolgokhoz, mostanában fog szülni.)

2011. febr. 10. 07:59
 6/15 anonim ***** válasza:

Én fenékbe billenteném, hogy ilyeneket mondott neked és még finom vagyok! De egy kicsit téged is, amiért egy ilyen alaknak hiszel.

Én is nagyon nagy jós vagyok, szerintem pedig csodás gyermeked születik!

2011. febr. 10. 08:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Akivel jósoltattál, tudja az előzményeket? Mert akkor egyértelmű, miért ezt mondta, bár szerintem nagyon csúnya dolog volt tőle. Ha így van, és tudta, egyértelmű, hogy ne higyj neki! De én amúgy is a pozitív gondolkodás híve vagyok. :)
2011. febr. 10. 08:13
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a sok pozitív támogatást, nagyon jól esik!! Amúgy tudta az előzményeket.

Pozitívan állok hozzá!! Ha menni akar a baba, akkor úgy is megy, de folyamatosan beszélek vele, hogy maradjon, és ő lesz a világ legboldogabb gyermeke! :)

2011. febr. 10. 08:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg egyértelmű, egyszerűen ez volt az egyetlen, amit biztosan mondhatott "rossz érzés". Az mindenkinek van, akinek volt már vetélése, nekem is. Egy szavát se hidd!
2011. febr. 10. 08:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Te a vetélés után próbálkoztál már újra, és egyből összejött a baba, egészségesen meg is született?
2011. febr. 10. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!