Ha úgy tervezem, hogy szoptatni szeretném a Babát, akkor egyáltalán nem lehet alkoholt fogyasztanom, vagy mennyi idő alatt üröl ki a szervezetből?
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 14:14
11/16 anonim válasza:
Én sem értem, miért kell rögtön azt hinni, hogy alkoholista! Én pl. nagyon örülök ennek a kérdésnek, mert engem is foglalkoztat. Igenis meg szoktunk inni a családdal egy-két jó bort, sört. És most karácsonykor, újévkor is megittam, nem hiszem hogy ártottam volna vele a babáimnak. És én is kíváncsi vagyok, hogy szülés után, ha sikerülne szoptatnom mindhárom babámat is, akkor vajon néha-néha megihatok-e egy kis bort (vagy inkább sört, mert nyáron lesz pl. a szülinapom is, akkor meg azt jobban kívánja az ember) Bár én erre választ félig-meddig az előttem szólótól tudtam leszűrni (aki Angliából írt), igaz nem is én tettem fel kérdést, de köszi szépen. Esetleg valaki tudja tényleg,mennyi idő alatt ürül ki? Nálam mondjuk valószínűleg kizárt, mivel három babának így is nagyon jó lesz, ha tudok az etetések alkalmával tejet adni, nemhogy előre lefejni. Aztán ki tudja, hátha.
12/16 anonim válasza:
19:44-es irojanak: Harmas ikreket varsz, v. tandem szopi lesz?:)
13/16 anonim válasza:
Hármasikreket! most vagyok 16 hetes.
14/16 anonim válasza:
Ha van kedved, gyere at kicsit a www.hoxa.hu-ra, ott tudunk dumcsizni. Szoptatos csoportban onkentes vagyok, minden heten talalkozok szoptatasi tanacsadoval, meg tudom kerdezni, ami erdekel. A juniusi babat varok kozott megtalalsz.:)
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utóbbi válszokat,már kezdtem magam 1 szörnyetegnek érezni a sok szuperanyuka mellett,mert a Baba mellett mertem egy kis kikapcsolódásra gondolni...
2009. febr. 12. 15:45
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi az utóbbi válaszokat,mert a sok szuperanyuka mellett,már kezdtem magam 1 szörnyetegnek gondolni,hogy a Baba mellett mereka kikapcsolódásra gondolni...
2009. febr. 12. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!