Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetesen még nem látszik...

12 hetesen még nem látszik semmi a pocakomon, mintha nem is lennék terhes? Ez baj?

Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nem baj,hiszen mindenki mas es mas.

Ezt az oldalt nezd meg,szerintem meg fogsz nyugodni,h nincsen semmi baj veled sem.Ezen hetrol hetre kismamak vannak lefotozva,h kinek milyen mekkora a pocija,nem magyarnyelvu,de szeritnem nagyon jo oldal.

[link]

Gratulalok a babahoz

10 hetes kismama

2008. jan. 30. 05:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj,hidd el fog az nőni!:-)
2008. jan. 30. 07:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 16 hetesen volt az esküvőm és az ég világon semmi nem látszott! Most 22 hetes vagyok és már akkora a pocim, mint egy hordó!:) Türelem!:)
2008. jan. 30. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a 20. hétig mindenki azt hitte, hogy kétszer vacsiztam, na most már nem hiszi senki. Akkora lettem mint egy kisbálna szép gömbölyű pocakkal.:)

Ne aggódj rövidesen neked is lesz szép nagy pocid!

Boldog babavárást Üdv. 26. hetes kismami

2008. jan. 30. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia,nekem mindig is volt egy kis pocim,de a 12hétben még nekem sem látszódott semmi.Most egy két hete kezdett kigömbölyödni,de nem számottevő és kicsit olyan mintha megállt volna a növésben.Állítólag 18-20hét körül kezd rohamosan nőni-akkor kezd igazán hízni a babóca addig csak fejlődik.ne aggódj,pláne ilyenekért nem tesz jót.Ha a vizsgálataid mind jók hidd el,szépen egészségesen fog fejlődni a kicsi.Gratula a babádhoz,egy 17hetes kismama
2008. jan. 30. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!