Mennyi iddös terhes vagyok pontossan szerintetek?
a kérdeésem a következö:november 6.án volt meg utoljára
és mikor elmentem dokihoz 4-5 hetes terhességet állapitott meg.de honap végén elkellett mennem a kiskönyvet megcsináltatni és ott a védönő 7 hetes terhességet számolt.
augusztus 13.ára vagyok kiirva.
az én elméletem szerint 13 hetes vagyok de ahhoz képest meg nagy a hasam
előre is köszönöm a válaszokat
"egy 13 hetes kismama"
Itt pontosan kiszámolhatod: [link]
A terhesség idejét mindig az utolsó mensi első napjától számítják, hiszen ez az egyetlen ismert, fix időpont.
A has nagysága nem függ össze azzal, hogy épp mennyi idős terhes vagy... Van, akinek már a 14. héten hatalmas a pocija, a másiknak meg a végén is kicsi. Barátnőmnek 16 hetesen akkora volt, hogy mindenki azt hitte, rövid időn belül szülni fog :)
igen, 13 hetes vagy! ugyanez van velem is, a dokim 2 héttel kevesebbet számolt, van ez igy. Ami a hasadat illeti, föleg ha nem az elsö terhességed, akkor nagyobb, és alak függö is.
egy 28 hetes
Szia! Én is annyi idős vagyok mint Te. Nekem nov. 5.-én volt meg utoljára, és aug. 12.-re vagyok kiírva. Én 13 hetes és 5 napos vagyok ma. Sztem a has mérete és növekedési üteme mindenkinél más, nagyon sok mindentől függ, alkat, puffadás stb... Nekem is nőtt már a hasam, de még csak én látom, kívülről még egyáltalán nem látszik.
Neked lehet , hogy nagyobbacska pocakod lesz :)
Sztem jól számolták: aug. 13-a a szülés várható időpontja, és most pont 13 hetes vagy!
Baba méretei alapján lehet 1-2 hét eltérés a valódi kort illetően.
Én most 28 hetes vagyok, de kezdettől fogva 1 héttel idősebbnek látják a babát - valószínűleg azért, mert nem pont középidőben fogant, hanem bő 1 héttel előtte.
Boldog babavárást!:)
10:59-es vagyok.
Ja, és a hasméret semmit nem számít...
Nekem ugye 1 héttel még nagyobb is a baba, mégis csak kb. 3 hete kezdett igazán látványosan nőni a pocim.
Barátnőm egyidős velem, az ő babája 1 héttel kisebb a naptári időponthoz képest - viszont neki kezdetektől fogva óriási a pocakja.
Amíg a doki mindent rendben talál, UH-n is, addig nem érdemes morfondírozni a pocak-méreten, a babád valószínűleg naggyon jól érzi magát odabent mindenhogyan.:O)
Szia. Én is 13 hetes vagyok, ma kezdtem, augusztus 16-ra vagyok kiírva, nekem is gömbölyödik a pocim, de sokan azt mondták ezek csak a belső átrendeződések, felfújódás stb. Nincs ok az aggodalomra. Az uh-n milyen eredményeket kaptál?
Mert abból lehet következtetni, hogy hány hetesnek felel meg a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!