Megfelel pelenkázótáskának egy régi iskolai, alig használt válltáska ami több rekeszes és üvegtartó is van benne? Egyáltalán milyen holmiknak célszerű elférniük benne? Egyszóval mi kell egy útra a picivel?
Szerintem megfelelő bár én a kínaiban vettem pelenkázótáskát úgy kb3000 Ft -ért.
Én ezt pakolom bele:
pelenka
popsikrém
popsitörlő
1 db textilpelus (szájtörlés)
cumisüveg
cumi
pelenkázó alátét
csörgő,játék
a többi az én cuccom:
pénztárca
zsepi
telefon
kulcs
stb
Sztem meg.
A miénkben ezek vannak: 1-2 textilpelus*, 2-3 db eldobható pelus*, 1 cumi, 1 kis dobozos fürdető (szoktunk dédmamához menni, oda kellhet), 1 kis dobozos popsikrém*, 1 kis csomag popsitörlő*, 1 vékony babapléd*, 1 cumisüveg, 1-2 filter tea, 1 kis dobozban tápszer (sajnos muszáj), nekem kesztyű, p.zs.*, pénztárca*, iratok*, gyerek kiskönyve* és utolsó lelete(i) (ha van ilyen),... meg ami még esetenként kellhet. Pl ha a dédihez megyünk, akkor ruha, több pelus, ... változó. Az alap szerintem az, amit megcsillagoztam.
Egyénenként változó lehet, de szerintem elég az iskolai válltáska. (a mi pelenkázótáskánkban sincs több hely)
A kocsi aljába szoktam tenni babavizet, termoszt melegvíznek, és egyéb apróságok még simán elférnek ott (meg a zippzáros zsebekben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!