Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megfelel pelenkázótáskának...

Megfelel pelenkázótáskának egy régi iskolai, alig használt válltáska ami több rekeszes és üvegtartó is van benne? Egyáltalán milyen holmiknak célszerű elférniük benne? Egyszóval mi kell egy útra a picivel?

Figyelt kérdés
Jó dolognak tartanám, csak túl drágának találom, ezért jutott ez eszembe.Úgy gondoltam hogy pelenkázóalátétet mindig tartanék benne, azt az eldobhatósat.
2009. febr. 9. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megfelelő bár én a kínaiban vettem pelenkázótáskát úgy kb3000 Ft -ért.

Én ezt pakolom bele:

pelenka

popsikrém

popsitörlő

1 db textilpelus (szájtörlés)

cumisüveg

cumi

pelenkázó alátét

csörgő,játék

a többi az én cuccom:

pénztárca

zsepi

telefon

kulcs

stb

2009. febr. 9. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sztem meg.

A miénkben ezek vannak: 1-2 textilpelus*, 2-3 db eldobható pelus*, 1 cumi, 1 kis dobozos fürdető (szoktunk dédmamához menni, oda kellhet), 1 kis dobozos popsikrém*, 1 kis csomag popsitörlő*, 1 vékony babapléd*, 1 cumisüveg, 1-2 filter tea, 1 kis dobozban tápszer (sajnos muszáj), nekem kesztyű, p.zs.*, pénztárca*, iratok*, gyerek kiskönyve* és utolsó lelete(i) (ha van ilyen),... meg ami még esetenként kellhet. Pl ha a dédihez megyünk, akkor ruha, több pelus, ... változó. Az alap szerintem az, amit megcsillagoztam.

Egyénenként változó lehet, de szerintem elég az iskolai válltáska. (a mi pelenkázótáskánkban sincs több hely)

A kocsi aljába szoktam tenni babavizet, termoszt melegvíznek, és egyéb apróságok még simán elférnek ott (meg a zippzáros zsebekben).

2009. febr. 9. 17:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, igaz ezt nem lehet rácsatolni a kocsi karfájára, de biztos meg lehet oldani tépőzárral vagy más egyéb módon, amiket felsoroltatok az simán belefér ebbe, ez egy Budmil táska, két rekesszel ,elől, belül zsebek, oldalt üvegtartó.
2009. febr. 9. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!