Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma léptem a 30. hetembe,...

Ma léptem a 30. hetembe, méhszáj 2100. Az orvos szigorú pihenést javasolt. Baj? Meddig húzhatom még?

Figyelt kérdés

BDP: 76 mm

FOD: 97 mm

HC: 270 mm

FEM: 56 mm

HUM: 52 mm

THQ: 76x72 mm

Cerebellum: 32 mm

FLOW: 2,6 mi lehet?

Normálisak ezek az adatok?

2009. febr. 9. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pihenj sokat.Azért ki vagy tágulva de annyira nem vészesen.Pihenj,pihenj ha azt akarod hogy ne legyen koraszülött a babód.Szurkolok.Nekem a méhszáj:2100 37 hetesen.

Boldog Baba várást!

2 hetes babuci anyucija:)

2009. febr. 9. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem jók az adatok. Nekem valamivel nagyobb volt 30 hetesen, de minimális az eltérés.

Lehet picit nyitott már a méhszájad, vagy fölpuhult...nem tudom...tartsd be az orvos utasításait, és akkor még van 10 heted hátra! Pihizz és nyugizz!!!!!

Üdv!

2009. febr. 9. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:
És szeretkezni szabad? Az orvos nem mondta hogy nem, gondolom akkor szabad. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2009. febr. 9. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
1 ujjnyira nyitva van a méhszájad, ez leghamarabb 38. héttől normális. Pihenj sokat, gondolom írt a doki gyógyszereket, szerintem nem szabad szeretkezni, attól ilyen méhszájjal beindulhat a szülés. Inkább kérdezz rá a dokira vagy a védőnőre, nehogy baj legyen. Nekem 32 hetesen 2000 és már ez is probléma.
2009. febr. 9. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. én is 30 hetes 2111 cg-vel...

Szigorú fekvés házasélet és ülőfürdő tilalom.

A bpd nekem 79 mm.

flowmetrián még nem voltam.

Azt mondta a doki, ha még 4 hétig benn tudnánk tartani az már nagyon jóóó

2009. febr. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!