Másnak is ennyire dagad/dagadt a lába, meg vizes mindenhol?
Remélem azért ez nem olyan veszélyes,de már látványos.
37 hetes km
Hát én rajtad is túltettem. 32 hét alatt 25 kilót híztam, akkor megcsászároztak, toxémiás voltam. addig 38-39-es cipő kellett, a terhesség vége felé 41-es. most sem jönnek rám a régi cipők.
én nagyon vizesedtem, mint írtam hamarabb "be kellet fejezni a tehességet". az arcom, nyakam, bokám, kezem, minden dagadt volt.
A barátnőmnek ez vált be:
ha a földre fekszel, és úgy támasztod sajgó lábszáradat a kanapéra: minél magasabban van, annál hamarabb távozik belőle a felesleges folyadék. Ez a módszer duzzadt lábak és visszér ellen is hatásos.
Én még nem tudom hogy jó i ez a módszer, mivel csak a terhesség elején járok... de ha fog kelleni akkor én is kipróbálom eszt... Egy próbát megéri :D
9+6 hkm
Szia!
Kerüld a sós ételeket igyál sok folyadékot és amikor csak teheted polcold fel a lábad,kerüld a sok állást és ülést!nekem első terhességnél 25 kiló feljött abból fele víz volt,kórházból -15 kilóval jöttem ki!Most is kismama vagyok ezekre nagyon figyelek amiket leírtam és nincs rajtam egy deka víz sem,bár most is híztam de inkább cicire popsira!Az orvosnak mondjad majd ő is diétára fog fogni!Minden jót!!!
Szia! Én is nagyon vizesedtem.
Új sportcipőt kellett vennem, nem tudtam hordani a 38-as méretet.
A zoknik nyomot hagytak a bokámon, olyan szorosak voltak, így a férjemét hordtam.
Gyűrűt teljesen elfelejtettem és érdekes módom azóta sem hordom.
A bokacsizmám nem volt jó, félcipőben jártam helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!