Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is ennyire dagad/dagadt...

Másnak is ennyire dagad/dagadt a lába, meg vizes mindenhol?

Figyelt kérdés

Remélem azért ez nem olyan veszélyes,de már látványos.

37 hetes km

2011. febr. 5. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
en szerencsere megusztam a vizesedest de abaranom a 30. heten reggelenkent 38as cipobe ment dolgozni de volt a taskajaban egy 40es is mert mar abban kellett hazjojjon annyira bedurrant a laba...nem lesz gond el fog mulni szules utan addig viszont igyal nagyon sokat akkor is amikor epp nem kivanod a vizet mert segiteni fog
2011. febr. 5. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát én rajtad is túltettem. 32 hét alatt 25 kilót híztam, akkor megcsászároztak, toxémiás voltam. addig 38-39-es cipő kellett, a terhesség vége felé 41-es. most sem jönnek rám a régi cipők.

én nagyon vizesedtem, mint írtam hamarabb "be kellet fejezni a tehességet". az arcom, nyakam, bokám, kezem, minden dagadt volt.

2011. febr. 5. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:

A barátnőmnek ez vált be:

ha a földre fekszel, és úgy támasztod sajgó lábszáradat a kanapéra: minél magasabban van, annál hamarabb távozik belőle a felesleges folyadék. Ez a módszer duzzadt lábak és visszér ellen is hatásos.

Én még nem tudom hogy jó i ez a módszer, mivel csak a terhesség elején járok... de ha fog kelleni akkor én is kipróbálom eszt... Egy próbát megéri :D

9+6 hkm

2011. febr. 5. 11:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon vizesedtek az utolsó hetekben! A 36ik héten feljött rám 5 kiló és az mind víz volt,gyógyszert is kaptam rá,és hamarabb be is kellett feküdnöm ezért! Csak 3 számmal nagyobb papucsokba fért bele a lábam!
2011. febr. 5. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
szia, ez veszélyes is lehet, a túlzott vizesedés, ha még társul magas vérnyomással is, esetleg fehérjevizeléssel, akkor az preeklampszia. nem vicc, remélem megfelelően nyomon követ az orvos/védőnő (nem akarok vészmadárkodni, de ez valós veszély, főleg első terhességnél).
2011. febr. 5. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Kerüld a sós ételeket igyál sok folyadékot és amikor csak teheted polcold fel a lábad,kerüld a sok állást és ülést!nekem első terhességnél 25 kiló feljött abból fele víz volt,kórházból -15 kilóval jöttem ki!Most is kismama vagyok ezekre nagyon figyelek amiket leírtam és nincs rajtam egy deka víz sem,bár most is híztam de inkább cicire popsira!Az orvosnak mondjad majd ő is diétára fog fogni!Minden jót!!!

2011. febr. 5. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én is nagyon vizesedtem.

Új sportcipőt kellett vennem, nem tudtam hordani a 38-as méretet.

A zoknik nyomot hagytak a bokámon, olyan szorosak voltak, így a férjemét hordtam.

Gyűrűt teljesen elfelejtettem és érdekes módom azóta sem hordom.

A bokacsizmám nem volt jó, félcipőben jártam helyette.

2011. febr. 5. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:
nem igazán vizesedtem egyik terhességemnél sem
2011. febr. 5. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!