Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szulhetek termeszetes uton?

Szulhetek termeszetes uton?

Figyelt kérdés

39 hetes terhes vagyok melyen tapado lepennyel.2 centire huzodott vissza most a terhesseg vegere.Vagyis ket centire van a mehszajtol.

A dokim eddig mindig csaszarrol beszelt,de most azt javasolja,hogy probaljuk meg a termeszetes szulest,mivel nagyon verszegeny vagyok es fel,hogy a verveszteseg miatt a csaszar alatt nehogy problemak adodjanak.

Nagyon meg vagyok ijedve.Az az erzesem,hogy sehogysem jo,barmelyik lesz.

Felek ha a termeszetes szulest valasztjuk,akkor is komplikaciok lepnek fel a placenta miatt.

Nagyon nagyon magam alatt vagyok,pedig masodik baba.

2011. febr. 5. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy centire volt a méhszájtól a méhlepény. Mikor beindult a szülés, olyan a doki megvizsgált, azt mondta, hogy a gyerek feje szépen beilleszkedett, nincs útban a méhlepény. Igy természetes úton is megszülethetett a lányom. Én nem bántam meg. A doki nálam is csak a szülés beindulásakor döntött a termászetes út mellett, addig mindig azt mondta majd meglátjuk, hogy a gyerek merre szeretne jönni :-D

Bízz az orvosodban, azért van diplomája.

Szép szülés élmányt kívánok neked bárhogy is alakul :-D

2011. febr. 5. 10:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom
2011. febr. 5. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Legfontosabb, hogy megnyugodj. A természetes szülés jobb, mint egy nagy hasi műtét, így inkább örülj, hogy utolsó lehetőségként kerül szóba. Ne legyél megijedve, és ne is gondold azt, hogy bármi gond lehet, mert nem lesz. Tessék arra gondolni, hogy minden rendben megy majd, az első válaszolónak is sikerült, neked ugyan miért ne sikerülne?

A dokid jó orvos, megbízol benne, úgy fog dönteni, ahogy neked, meg a babádnak a legjobb, így nyugodtan bízd rá magad.

Könnyű, és gyors szülést, és sok boldogságot neked!

2011. febr. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!