Hanyadik héttől volt az ha rátok nézett egy idegen egyből látta hogy baba lesz?
8ik honapba leptem mikor a volt osztalytarsam megkerdezte ti mikorra terveztek babat?hat ledobbentem,okes hogy nagykabat de megis.
en olyan voltam mint egy kis hordo,nemcsak hasam volt.
Lehet amugy, hogy most a teli oltozkodes miatt nem latszik annyira...pedig 5 honapos vagyok. Ha nyar lenne nekem is azonnal eszrevennek...
Amugy 12 hetes korig nem is latszodhat semmi, az csak a felfuvodas miatt van. A baba akkor meg olyan picike, hogy lehetetlen,hogy kidomboritsa a hasat. 7 hetesen meg meg a szive sem ver, na az meg aztan tenyleg tulzas!
17:43 -nak
na és? nem én írtam, de mi van akkor ha előbb látszik? lehet, hogy felfúvódás az, de azt is a baba jelenléte okozza. Tehát egyre megy. A terhesség látszódik...
Ami idegesítő ezen az oldalon, hogy egy csomó kismama, akinek nincs nagy pocija, nem látványos a terhesség lehurrogja a többieket.
Ez van, valakinek így nő valakinek úgy nő. Mellőzni kéne a féltékeny hozzászólásokat.
Lányok ne veszekedjetek ezen :)
Amúgy köszi a válaszokat!
Ez nem feltekenyseg, miert lennek az ? Mire?
Hogy nem kepzelek be dolgokat,amik nem lehetsegesek...?
Hagyjuk mar... nem mindegy kinek mi latszik ?!
Mert nekem aztan teljesen...
En csak azt irtam,hogy 12.het elott nem a baba latszik, en elhiszem,hogy sokan varjak,hogy latszodjon,de azert nem kell tulozni es a kerdes sem errol szolt.
Engem ez tud felduhiteni, az emberi butasag...
Köszi annak, aki "megvédett", én vagyok, aki azt állítja, hogy már a 7 hetesen látszódott a pocakja. És túlzottan nem érdekel, hogy ki hiszi el és ki nem. Engem meg az dühít fel, ha más mondja meg, hogy mi, hogy történt, mikor ott sem volt és nem láthatta a dolgot... Az meg hülyeség, hogy 7 hetesen még a szív sem ver. A petezsákban egy pici fonal szerű vmi látszott és bizony szabályos szívverést hallgattunk az uh-n!
"A 3-4. hét között kialakul a testforma, és az embrió agya, gerincvelője, illetve szíve felismerhetővé válik a peteburok mentén. A 4. hétre a tiszta magzatburok körülveszi az embriót egy folyadékkal teli tömlővel. Ezt a steril folyadékot magzatvíznek nevezzük, és ez a folyadék védi az embriót a sérülésektől. A szív rendszerint 113-at ver percenként."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!