Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héttől volt az ha...

Hanyadik héttől volt az ha rátok nézett egy idegen egyből látta hogy baba lesz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 16:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

8ik honapba leptem mikor a volt osztalytarsam megkerdezte ti mikorra terveztek babat?hat ledobbentem,okes hogy nagykabat de megis.

en olyan voltam mint egy kis hordo,nemcsak hasam volt.

2011. febr. 4. 17:35
 12/23 anonim ***** válasza:

Lehet amugy, hogy most a teli oltozkodes miatt nem latszik annyira...pedig 5 honapos vagyok. Ha nyar lenne nekem is azonnal eszrevennek...

Amugy 12 hetes korig nem is latszodhat semmi, az csak a felfuvodas miatt van. A baba akkor meg olyan picike, hogy lehetetlen,hogy kidomboritsa a hasat. 7 hetesen meg meg a szive sem ver, na az meg aztan tenyleg tulzas!

2011. febr. 4. 17:43
 13/23 anonim ***** válasza:
22-23. hét környékén már észrevették.
2011. febr. 4. 18:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Az arcomon azonnal (most is a 2. terhességnél), nincs problémás bőröm, de tele lettem pattanással, anyum egyből tudta. A hasam a 21. héten kezdett nőni, a 2. terhességnek még csak az elején vagyok, de már most nem tudom begombolni a nadrágjaim, annyira feszül a hasam.
2011. febr. 4. 19:04
 15/23 anonim ***** válasza:
14 hetesen már határozottan mindenki, azelőtt csak az ismerősök látták a kisebb változásokat.
2011. febr. 4. 19:18
 16/23 anonim ***** válasza:

17:43 -nak

na és? nem én írtam, de mi van akkor ha előbb látszik? lehet, hogy felfúvódás az, de azt is a baba jelenléte okozza. Tehát egyre megy. A terhesség látszódik...

Ami idegesítő ezen az oldalon, hogy egy csomó kismama, akinek nincs nagy pocija, nem látványos a terhesség lehurrogja a többieket.

Ez van, valakinek így nő valakinek úgy nő. Mellőzni kéne a féltékeny hozzászólásokat.

2011. febr. 4. 19:21
 17/23 A kérdező kommentje:

Lányok ne veszekedjetek ezen :)

Amúgy köszi a válaszokat!

2011. febr. 4. 19:49
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez nem feltekenyseg, miert lennek az ? Mire?

Hogy nem kepzelek be dolgokat,amik nem lehetsegesek...?

Hagyjuk mar... nem mindegy kinek mi latszik ?!

Mert nekem aztan teljesen...

En csak azt irtam,hogy 12.het elott nem a baba latszik, en elhiszem,hogy sokan varjak,hogy latszodjon,de azert nem kell tulozni es a kerdes sem errol szolt.

Engem ez tud felduhiteni, az emberi butasag...

2011. febr. 4. 20:02
 19/23 anonim ***** válasza:
7. hónap végén kérdezték, hogy csak neeeem??? pedig nagyon vékony vagyok, szüli 65kg-al mentem, de 7. hónapig nem igen vették észre :)
2011. febr. 5. 01:14
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Köszi annak, aki "megvédett", én vagyok, aki azt állítja, hogy már a 7 hetesen látszódott a pocakja. És túlzottan nem érdekel, hogy ki hiszi el és ki nem. Engem meg az dühít fel, ha más mondja meg, hogy mi, hogy történt, mikor ott sem volt és nem láthatta a dolgot... Az meg hülyeség, hogy 7 hetesen még a szív sem ver. A petezsákban egy pici fonal szerű vmi látszott és bizony szabályos szívverést hallgattunk az uh-n!

"A 3-4. hét között kialakul a testforma, és az embrió agya, gerincvelője, illetve szíve felismerhetővé válik a peteburok mentén. A 4. hétre a tiszta magzatburok körülveszi az embriót egy folyadékkal teli tömlővel. Ezt a steril folyadékot magzatvíznek nevezzük, és ez a folyadék védi az embriót a sérülésektől. A szív rendszerint 113-at ver percenként."

[link]

2011. febr. 5. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!