Mennyi idős volt elösszőr a baba mikor szülők nélkül idegen helyen aludt?
Mi 15 hósak vagyunk és most a párommal egy olyan egynapos úrta fizettünk be ami jó korai kelést igényel. Csakhogy ha lányom felébred velünk nem alszik vissza és borul a napi séma. Ezért úgy gondoltam odaadom a nagymamának. Igen ám a Mamit szereti nagyon, de a mami lakásán ritkán szokott leni, nem biztos hogy az éjszakát szívesen ott alussza. Eddigis ha más helyen aludt akkor is kevesebbet aludt mint a megszokot.
Ki mikor kezte el az ilyenfajta elválasztást?
A lányom 18,5 hónapos,még sosem aldt nélkülünk.
Szerintem nem is aludna.Ritkán van mással nélkülünk.Elözször próbáljátok nappal egyedül ott hagyni aludni.Meglátjátok megy e.Utánna lehet éjjel megpróbálni.
A fiam 2 éves korától aludt mindenhol,mivel Nekem dolgoznom kellet,és nem volt helyben bölcsi.Soha nem volt gond vele,sőt élvezte minden percét.A rokonok versenyeztek,hogy hova menjen.
A tesóm kisfia a hétvégén volt Nálunk 2 éjszaka.Ő is 2 éves felébredt első éjjel,és pityergett,de melléfeküdtem és úgy aludtunk.Második éjjel már nem volt gond egyedül aludt.
Szerintem mindegy ,hogy milyen ragaszkodó a kicsikéd,a lényeg az,hogy olyan helyre vidd ahol gyakorlatiasak.Vagyis meg tudják oldani a felmerülő problémákat,és így nyugodt lehetsz amikor távol vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!