Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes vagyok és hát a...

33 hetes vagyok és hát a babám még mindig nem fejvégű fekvésben van. Reménykedem, hogy addigra megfordul. Ha mégse mennyi az esélye, hogy ne legyen császár?

Figyelt kérdés
az első babám és azt halottam,hogy az elsőnél császárt szoktak csinálni,remélem nem. Csak megtudják bennem fordítani. Nekem anyu mesélte,hogy én is farkfekvéses voltam és megfordítottak és normális úton megtudott szülni. volt (van) valaki hasonló cipőben?
2009. febr. 8. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Vannak babák akik a szülés pillanatáig forognak, és csak akkor állak e "rendesen". De ezt már biztos mondták. nem kell megijedned. az, hogy 33 hetesen még nem állt be a baba nem jelent semmit. van még ideje, bőven!!:)
2009. febr. 8. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem az első babám farfekvéses volt,de csak azért lett császár,mert a talpa volt elöl.Azt mondta az orvos,hogy ha a feneke lett volna lent,akkor simán szültem volna. A másik babám csak kb.a 38-ik héten fordult be,tehát még nálad is lehet változás,ne aggódj!
2009. febr. 8. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Szió!

Az én babám végig koponyavégű fekvésben volt, de a 38. heti ultrahangra farral fordult. :) Szóval még van esély. Ha mégsem, akkor én csak annyit tudok mondani, hogy meg lehet szülni hüvelyi úton, én is úgy hoztam világra a kislányom. Az orvosod úgyis látja majd, hogy mit tud kihozni a helyzetből és nem hiszem, hogy mindenáron akar majd császározni - legalábbis errefelé így van.

Könnyű szülést!!!

ZIta

Ha van kérdésed a faros szüléssel kapcsolatban, írj nyugodtan privátban.

2009. febr. 8. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem vegig mondtak, hogy be fog fordulni, nyugodjak meg, de nem fordult be. ez van.

hetfon megyek megfordittatni kulsoleg, 37. hettol lehet, István korhazban nagyon ertenek hozza. majd irok rola beszamolot :)

70% h be tudjak forditani, 10 hogy hazakuldenek, h csaszar, 10 hogy nem sikerul, 10 h megindul a szules

2009. febr. 8. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:

A barátnőm 4 kg-os fia a szülés előtti héten farfekvésű volt, a szülés napjára megfordult.

Kérd meg a babádat, hogy forduljon meg!

Ez nem vicc, komolyan írtam.

sok sikert!

2009. febr. 8. 21:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok. köszönöm a válaszokat.
2009. febr. 9. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!