33 hetes vagyok és hát a babám még mindig nem fejvégű fekvésben van. Reménykedem, hogy addigra megfordul. Ha mégse mennyi az esélye, hogy ne legyen császár?
Szió!
Az én babám végig koponyavégű fekvésben volt, de a 38. heti ultrahangra farral fordult. :) Szóval még van esély. Ha mégsem, akkor én csak annyit tudok mondani, hogy meg lehet szülni hüvelyi úton, én is úgy hoztam világra a kislányom. Az orvosod úgyis látja majd, hogy mit tud kihozni a helyzetből és nem hiszem, hogy mindenáron akar majd császározni - legalábbis errefelé így van.
Könnyű szülést!!!
ZIta
Ha van kérdésed a faros szüléssel kapcsolatban, írj nyugodtan privátban.
nekem vegig mondtak, hogy be fog fordulni, nyugodjak meg, de nem fordult be. ez van.
hetfon megyek megfordittatni kulsoleg, 37. hettol lehet, István korhazban nagyon ertenek hozza. majd irok rola beszamolot :)
70% h be tudjak forditani, 10 hogy hazakuldenek, h csaszar, 10 hogy nem sikerul, 10 h megindul a szules
A barátnőm 4 kg-os fia a szülés előtti héten farfekvésű volt, a szülés napjára megfordult.
Kérd meg a babádat, hogy forduljon meg!
Ez nem vicc, komolyan írtam.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!