Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak! Mar mindenre ramondj...

Kismamak! Mar mindenre ramondjak ezek a jo akarok, hogy varandosan ezt meg azt ne. Titeket is idegesit, vagy csak nekem fogyott el a turelmem?

Figyelt kérdés

Szepen megteremtem itt magamnak a stresszmentes, betegsegeket legjobban elkerulos kornyezetet (hala Istennek, vagyok ennyire szerencses), hogy csak kezimunkazni es hazimunkat vegezni kelljen, ra tudjak hangolodni a babamra szepen a 9 honap alatt. Nem cigizek, alkoholba meg csak bele se szagolok, azt a kis 0.33L-es kolat is 3 napig iszom (mini uveg, addig kitart :) ), egyeduli "bunom", hogy savlekotot szedek estenkent, mert ha nem, hat egy sarkannyal is felvennem a versenyt.

De azert mindig becsuszik egy-ket joakaro, ha megtudjak, hogy pl miket eszem, vagy csinalok. Ma pl, hogy nem szabad mezet enni terhesen es szoptatas alatt. Intven engem arra fel, hogy en a teli takonykort mezzel es mezes kamilla teaval kuralom mar december eleje ota. Eddig igy kordaban is tudtam tartani, a baba pedig koszoni szepen, mult heten voltunk 20 hetes uh-n, nagyon is jol van, es jelenelg is ficankol.

Eddig jokat rohogtem, de ez ma mar sok volt. Kezd elegem lenni. Nektek is van ilyen?

2011. febr. 2. 16:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, egyel, igyal, ami jol esik, csak mertekkel. Most komolyan. Rengeteg mas is allergen, ha nincs ra allergia a csaladban, nyugodtan lehet fogyasztani (utananeztem tobb helyrol is, mert nekem a mogyorot is mondtak anno). Hala Istennek a paromnak is es nekem is sikerult allergia-mentesen felnoni :)
2011. febr. 2. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!