Akiknek korán,5-6. héten kezdődtek a rosszullétek, kitartottak a 12. hétig, vagy addigra inkább felerősödtek a tünetek?
Nekem már az előtt volt, hogy pozitív tesztem lett volna. Nagyon nagyon erősen, egész nap ágyban feküdtem. 9 hét körül volt a legrosszabb, aztán valamikor a 11 hét körül enyhült. Most már csak néhány szag váltja ki. (húsok szaga leginkább)
Mondjuk nálam az összes terhességi tünet előjön és elég erőteljesen.
Nekem az első 2,5 hónap maga volt a 'pokol'! Alig bírtam kikelni az ágyból néha, máskor meg a lépcsőházi 'kellemes' illatok miatt kellett visszafordulnom (persze, ha sikerült).
De ez mindenkinél más. Nálam volt egy hét, mikor azt hittem a világ összes terhes nőjének a rosszulléte áthárult rám :)))
Most a 18. hetet taposom, és hál' istennek, már semmi bajom.
Kitartás!!
Szia. Nekem a 6. héten kezdődött, nem bírtam felkelni az ágyból, lement 5-6 kiló. A 8. héten meguntam és elmentem a háziorvoshoz, hogy mondjon valamit. Erre azt mondta: a verzió: B6 vitamin
b verzió: magne b6
C verzió: türelemmel várni, mert erre nincs orvosság.
Rohantam a patikába, kiváltottam a b6 vitamint, du. bevettem az elsőt, estére kutya bajon sem volt. A 12-13. hétig szedtem 3x1-et és vége lett a bajnak. Ha elfelejtettem bevenni, rögtön éreztem, hogy húha, megint mintha jönne vissza, gyorsan bevettem és megint minden ok lett. Egy doboz kb 400 Ft és vény nélkül kapható. Próbáld ki, hátha segít! 24 hetes km
Nekem pontosan a 6. héten kezdődött a hányinger, a 7. - ig napról - napra szörnyűbb méreteket öltött, majd ilyen szörnyű maradt egészen a 16. - ig.
Nem bírtam felkelni az ágyból, a nap minden pillanatában úgy éreztem, hogy MOST hányom el magam, de "csak" naponta 3-4x sikerült, és utána sem volt megkönnyebbülés, hanem mintha misem történt volna. Enni, inni, aludni nem tudtam, azt hittem, meghalok, infúzióra szorultam többször is. A 16. héttől kezdett elviselhetőbbé válni a helyzet, de a 21. héten még hánytam, és most, 32 hetesen és 4 naposan még mindig folyamatosan hányingerem van, csak jóval enyhébben. Eszegetni már tudok, de nem sokat híztam ... Nem hittem volna, hogy ilyen is van, hogy valaki a terhesség végéig szenved a hányingertől, de most már csak abban bízom, hogy szülés után elmúlik ... Sokáig azt mondtam, nem merek még egy terhességet bevállalni, ez mostanra megváltozott, mert annyira imádom a Babámat, ahogy mocorog, ficánkol, szétrúgja a hasamat, ez minden szenvedést megér. De azt nem mondom, hogy nem rettegek attól, hogy esetleg azt a 16 hetes intenzív szenvedést újra át kell élnem ...
Kitartást kívánok mindenkinek, aki hasonló problémával kűzd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!