Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes vagyok és a doki ma...

39 hetes vagyok és a doki ma elkeserített, van/volt hasonló sorstársam?

Figyelt kérdés
Azt mondta,hogy 3000 a méhszájam és a héten nem várható szülés.Volt valaki így?Mikor szült?
2011. jan. 31. 17:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam. Aztán egy kis összebújás Apával segített, rá két napra megszületett a lányunk.
2011. jan. 31. 18:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
:)) Ez nem jelent semmit. Nekem az elsőnél a szülés előtti napon volt ennyi az érték és még a nyákdugó is megvolt... Éjjel elkezdtem vajúdni, másnap este megszületett a fiam... simán!
2011. jan. 31. 18:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Ne keseregj, tudja a Kicsikéd mikor kell kibújnia.

A kiírt előtt 3 nappal voltam nst-n. Semmi fájás nem volt, a doki pedig 3000-es méhszájat állapított meg. Nagyon szomorú voltam. Aztán lefekvésnél mondtam a Manómnak, hogy ne tegye azt velem, hogy túlhordjam. Az éjszakai pisilésnél elfolyt a magzatvíz, és indultunk szülni. Így lett a semmi szülési jelből meg a kiírt előtt két nappal a Kislányom.

Nagyon könnyű szülést kívánok, és ne izgulj...........ez már a finish.

2011. jan. 31. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Ürülj neki, hogy bent akar maradni :]

Sok boldogságot hozzá :)

Egy fiatal "ikres" anya, akinek a srácok túl korán jöttek, és csak egyikőjük érezte úgy, hogy képes megbirkózni a feladattal...

2011. jan. 31. 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne is mondd, én is 39 hetes vagyok, nulla fájás, 3000-es méhszáj, semmi jele a szülésnek:(
2011. jan. 31. 18:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez semmit nem jelent,a kiírás napján voltam vizsgálaton,zárt méhszáj,doki mondta,hogy nyugodtan utazhat el a hosszú hétvégére,mert itt még napokig nem lesz baba.Ez volt délután és másnap hajnalba ment neki a telefon,hogy indulhat hazafelé,mert tegnapi kismama szül,épp hogy felért a szülés végére.Nevetve mondta,hogy szerencsém,hogy kora reggel hívták,mert tervbe volt véve,hogy iszik végre egy pofa sört,de akkor nem tudott volna elindulni.
2011. jan. 31. 18:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Kicsit jobb.Remélem a kiscsaj is már lassan megunja a luxus albérletét.NAGYON VÁRJUK MÁÁÁÁR!
2011. jan. 31. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Zárt a méhszájam, és semmi jel. Nekem is ma mondta a dokim, hogy ha nem szülünk csütörtökig, be kell feküdnöm pénteken. Akkor még várnak picit, de ha nem jön megindítják. Úgyhogy most mi is drukkolunk, hogy péntekig magától megékezzen.

Ma már gyalog jöttem fel a lépcsőn, de erőlködni nem akarok.

2011. jan. 31. 18:39
 9/12 Bogyo110 ***** válasza:
én is a héten vagyok 39 hetes és 3100 méhszájjal .szerdán megyek a dokihoz kiváncsi vagyok mi lessz!De nekem semmi fájás semmi görcs néha egy kis keményedés !sőt tudjátok nekem mi az érdekes az én babám szinte teljessen felköltözött a melleim alá és nem lent érzem !peddig a doki azt monta hogy már befordult!Hm
2011. jan. 31. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni! De nekem is ezt mondta az orvosom 39 hetesen. Majd 40 hetesen is. 41 hetesen is ezt mondta, annyi különbséggel, hogy 3111 volt a méhszáj. 41+6 hetesen pedig megmondta kerek perec, hogy nem tudom ezt a babát élve megszülni. Remélem Te nem jársz így!

Egyébként nagy igazság, hogy inkább hord túl, minthogy előbb szülessen!

2011. jan. 31. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!