Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hajfestés terhesen? Meddig...

Hajfestés terhesen? Meddig szabad?

Figyelt kérdés
11 hetes vagyok, és nyáron megyek férjhez. Viszont hajam vörös ami most lenövésben van. Viszont az esküvőmön nem szeretnék tarka fejjel mutatkozni. Válig ér a hajam. Szerintetek le fog nőni nyárig? Vagy ha május végén be festem az mennyire lenne ártalmas ?
2011. jan. 31. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz a babának ha fested a hajad. Persze jobb az elővigyázatosság és az első harmadban nem festeni, illetve utána sem nyakra-főre. Ha az esküvő előtt befesteted, nem lesz semmi baj:)

Persze arra ügyelni kell, hogy jól szellőző helyen festesd, ne nagyon szívd be az oxigénperoxid erős gőzét.

Jó egészséget

39 hetes km

2011. jan. 31. 16:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi szépen :)
2011. jan. 31. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan festethetsz végig! Jól szellőző helyen, ammóniamentes festékkel nyugodtan. [link]
2011. jan. 31. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Én végig festettem a terhesség alatt. Még egy festés vissza van. :) Pénteken megyek fodrászhoz.

38 hetes kismama

2011. jan. 31. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:

én a terhességeim elején festettem ammóniás festékkel- de ezzel vigyázni kell,hogy jól szellőző helyen legyen festve.. (télen ez elég érdekes :D )

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

2011. jan. 31. 17:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. nektek is boldog babavárást, és nagyon jó egészséget :)
2011. jan. 31. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!