Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elfogadnád az idegen által...

Elfogadnád az idegen által felajánlott használt babaruhákat?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 11 hetes. Nővérem által nagyon sok kisruhát fogunk kapni, amibe van a rövidtől az overálig minden. Ezek mellé, jön a hordozó, az etetőszék, és a kád álvány. Ezeket meg kapjuk. De a párom folyamatosan azzal jön, hogy ahol dolgozik, a főnökének is van egy kisfia, és majd az ő ruháit ide adják. Elsőre még azt mondtam hogy jó, de erről még rá érünk beszélni. De amikor majdnem mindig ezzel jön haza, már kicsit zavaró. Kicsit én idegenkedek ettől. Nem azért mert finnyás vagyok vagy ilyesmi. De a babák olyan hamar nőni fognak. Meg úgy gondolom hogy az a 6zsák ruha amit kapni fogok, meg amit én is veszek, meg amit mindig ajándékba kapni fog néha néha, doszt elég lesz. Ti hogy vagytok ezzel? Tényleg buta vagyok hogy nem akarom az én általam idegen embertől a ruhát elfogadni ?
2011. jan. 31. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha lány, akkor miért nem? én simán ráadom annyira vagány tud lenni egy csajszi rózsaszín valamiben+1-2 fiúsabb cuccban pl terepszínű gatya, rózsaszín póló :) Meg van azért jó néhány unisex cucc minden gyerek ruhatárában amit tudsz használni. Én is örülnék a helyedben, mert nem biztos, hogy amit a rokonoktól kaptok, jó, praktikus, stb, arról nem is beszélve, hogy a családi fotókat nézegetve nem ütközöl ugyanabba a a cuccba 2 különböző gyereknél :)
2011. jan. 31. 15:34
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy ilyen rendesen válaszoltatok, és nem "szidtatok"

meg hasonló szavakat nem használtatok. Az igaz hogy némi fiús ruha igazán jól áll egy csajszin. Igazából nem is tudom hogy mitől nem akarom elfogadni. Mindenesetre nem utasitom vissza. Kiválogatom kimosom, és ami olyan, akkor rá adom. :)

2011. jan. 31. 15:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Így van. Én is elfogadtam, volt jó néhány olyan amit nem használtam fel belőle, éppen tegnap vittem el szegény gyerekeknek ruhagyűjtőbe. Így ki sem dobtam és talán jót is tettem valakivel. Amik meg szépek, jók azokat kimosom, átvasalom.
2011. jan. 31. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiunk lesz pár hét múlva. 3 gyermek lenőtt ruháit örököltük meg, ebből 2 kislány. Csak a rózsaszínt nem használjuk majd, a fehér, sárga, narancs, zöld ruhácskák mind jók. Kaptunk 56/62 méretből 21 rugdalózót, ez olyan 20-40 ezer ft lett volkna újonnan, és a pici max 3 hónapig fogja hordani, és kell is ennyi, mert napi 3-5 el fog koszolódni (pisi-kaki-bukás). Kaptunk 68as méretből kb 30 bodít, és rengeteg egyebet, szóval kiválogattam, kimostam, kivasaltam, és bent vannak a szekrénybe. Így telt kókuszmatracra, és bébyőrre.

Amúgy nagymamámtól megtanultam, hogy "mindent tegyél el kislányom, nem tudhatod mikor lesz jó" ő a háborúba a ruhájából vett húst. Ez szélsőséges példa, de bármelyik ruci jól jöhet, ha pl. tönkremegy a mosógép, és még egy hét van fizetésig...

2011. febr. 1. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!