Elfogadnád az idegen által felajánlott használt babaruhákat?
Köszönöm hogy ilyen rendesen válaszoltatok, és nem "szidtatok"
meg hasonló szavakat nem használtatok. Az igaz hogy némi fiús ruha igazán jól áll egy csajszin. Igazából nem is tudom hogy mitől nem akarom elfogadni. Mindenesetre nem utasitom vissza. Kiválogatom kimosom, és ami olyan, akkor rá adom. :)
Szia!
Kisfiunk lesz pár hét múlva. 3 gyermek lenőtt ruháit örököltük meg, ebből 2 kislány. Csak a rózsaszínt nem használjuk majd, a fehér, sárga, narancs, zöld ruhácskák mind jók. Kaptunk 56/62 méretből 21 rugdalózót, ez olyan 20-40 ezer ft lett volkna újonnan, és a pici max 3 hónapig fogja hordani, és kell is ennyi, mert napi 3-5 el fog koszolódni (pisi-kaki-bukás). Kaptunk 68as méretből kb 30 bodít, és rengeteg egyebet, szóval kiválogattam, kimostam, kivasaltam, és bent vannak a szekrénybe. Így telt kókuszmatracra, és bébyőrre.
Amúgy nagymamámtól megtanultam, hogy "mindent tegyél el kislányom, nem tudhatod mikor lesz jó" ő a háborúba a ruhájából vett húst. Ez szélsőséges példa, de bármelyik ruci jól jöhet, ha pl. tönkremegy a mosógép, és még egy hét van fizetésig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!