Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az, h a macskak, macskaal...

Igaz az, h a macskak, macskaalom veszelyt jelenthetnek a terhessegre?

Figyelt kérdés

kb masfel eve teherbe estem, de nem tudtam rola, semmi tunetem nem volt. csak a menstruacio kesese, de volt egy kis barnazas, arra azt hittem, h megjott, es megnyugodtam. viszont ket cicam bent voltak a hazban, es termeszetesen en takaritottam az almot, jatszottam veluk, stb.

aztan csinaltam egy tesztet, biztos, ami biztos, pozitiv lett, de mire idopontot kaptam a dokinal, nem volt szivveres. kb nyolc hetes voltam.

utan tobb embertol hallottam, h biztos a macskak miatt.

2009. febr. 5. 18:21
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
hat akkor lehetett a zoldseg, gyumolcs,mert bizony elofordult, h nem mostam meg, csak megtorolgettem. es parom akkoriban jart vadaszni, es megtanultam szepen, h kell megpucolni, kibelezni, es megfozni oket. megmostam a kezem, meg eltakaritottam utana... viszont sajnaltam a madarakat, uh nem vok hajlando tobbet megcsinalni.
2009. febr. 5. 20:47
 22/25 anonim ***** válasza:

Bocs,hogy megkérdezem de miből gondolod,hogy toxoplazmózis miatt ment el a babád?

Ezek szerint megcsináltattad a labort?

2009. febr. 5. 21:29
 23/25 anonim ***** válasza:
Szia!Biztos nem a cica az oka!Nekem is van és kismami vagyok!A védőnő mondta ne én almoljak hanem a párom.És alapossan moss kezet cicázás után.Patikában kapható kézfertőtlenitő,én aszt használom.
2009. febr. 6. 08:44
 24/25 A kérdező kommentje:
nem, nem csinaltattam meg, es azert tettem fel a kerdest, mert mindenki csak rafogta, h a macskak miatt, es senki nem tudta megmagyarazni, miert lehettek ok.
2009. febr. 6. 18:37
 25/25 anonim válasza:

Én most tudtam meg, hogy babát várok és két macskánk van, nem volt még toxoplazma fertőzésem.

Ma láttam egy automata macska wc-t. Szerintetek ha veszek ilyet nem lesz gond?

Itt találtam: www.macskaalom.hu

2010. szept. 30. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!