Milyen magnéziumot érdemes szedni?
Figyelt kérdés
Úgy értem MgB6, vagy jó ha sima magnézium pezsgőtablettát használok? Van valami különbség?2009. febr. 5. 17:35
1/4 anonim válasza:
A pezsgőtabi nem szívódik fel olyan jól. A MagneB6-ot ajánlják az orvosok.
2/4 anonim válasza:
Szia+
Ha gondolod van a Béresnek is magnézium+B6 vitaminja. Abból csak egyet kell bevenni naponta, 30 db van benne, és nem utolsó sorban még így is olcsóbb, mint a magneB6 50 darabos. Nem tudom, hogy segítettem -e, de remélem. Ancsa 21+2 kismama
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én is a MagneB6-ra szavazok. Pezsgőtabival kezdtem én is, de nem igazán éreztem, hogy használna, sokat feszült a hasam. Mióta a MagneB6-ot szedem nem feszülök és még a hányingeremen is segített. ;)
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én a Sanofi Aventis Magne B6-jára esküszöm van a normál (én ezt szedtem), az extra és az oldat). Naponta többet kell bevenni, viszont kisebb dózisú (naponta többször kicsit). Nekem hosszú utazások alkalmával ez tökéletes volt. A Béres nálam nem vált be annyira.
Üdv
5 és fél hós babóca mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!